11. 12. 2022 - 08:12
POKLOPILO SE VIŠE STVARI Livaković bi nakon dešavanja sa...
907
Shares
POKLOPILO SE VIŠE STVARI Livaković bi nakon dešavanja sa prošle utakmice mogao napraviti transfer karijere!

POKLOPILO SE VIŠE STVARI Livaković bi nakon dešavanja sa prošle utakmice mogao napraviti transfer karijere!

11. 12. 2022 - 08:12
0
Shares

Cijeli svijet danas zna ko je Dominik Livaković. Čudesni hrvatski golman prvo je uništio Japan u penalima, da bi slomio jake Brazilce za polufinale Svjetskog prvenstva. Livaković je preko noći postao hit igrač, mnogi velikani su počeli razmišljati, nakon Katara mu je idealno vrijeme za napraviti transfer karijere.

Ali, Livaković sigurno nije mogao ni sanjati da bi uskoro mogao postati prvi golman Bayerna. Ne, ova rečenica uopće ne zvuči nerealno. Naime, Manuel Neuer je imao nezgodu na skijanju, zadobio je prijelom potkoljenice i za njega je sezona završena, prenosi Gol.hr.

Bayern je odmah reagirao i na utakmicu Hrvatske i Brazila poslao legendarnog Olivera Kahna koji se uživo htio uvjeriti u Livakovićeve sposobnosti, a sjajni Zadranin ga je oduševio, skupio je ludih 11 odbrana i pokazao da bez problema može u Bayern.

Sve ovo piše i ugledni njemački Bild. Navodi se da nije slučajno Kahn došao na utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. O ovom transferu odlučuje Kahn, a na Hasanu Salihamidžiću je samo da pošalje milionsku ponudu na Maksimir. Bayern hitno mora naći prvog golmana, nastavak sezone uskoro počinje.

Prema Transfermarktu vrijedi 8,5 miliona eura, a to se vjerovatno nakon Katara neće ni gledati, koliko Dinamo kaže, toliko će neki velikan poslati.

Učitaj još novosti