08. 12. 2022 - 16:08
JAOOO, KAKVA IZJAVA Van Gaal pričao o Di Mariji i Depayu, ovaj...
907
Shares
JAOOO, KAKVA IZJAVA Van Gaal pričao o Di Mariji i Depayu, ovaj drugi se hvatao za glavu

JAOOO, KAKVA IZJAVA Van Gaal pričao o Di Mariji i Depayu, ovaj drugi se hvatao za glavu

08. 12. 2022 - 16:08
0
Shares

Louis van Gaal i Angel Di Marija zajedno su bili u Manchester Unitedu, ali imali su jako loš odnos koji je trajao jednu sezonu.

Upravo njih dvojica glavna su tema uoči utakmice koju će igrati u petak reprezentacije Nizozemske i Argentine u okviru četvrtfinala Svjetskog prvenstva.

Njih dvojica imali su užasan odnos tokom boravka u Manchester Unitedu, ali je kasnije Di Marija pretjerao sa komentarima o Van Gaalu.

"U Engleskoj mi je problem bio samo trener. Van Gaal je bio najgori trener kojeg sam imao u karijeri, bio je nepodnošljiv", rekao je Di Marija za TyC Sports.

Nije se tu zaustavio Di Maria, te je koristio svaki mogući intervju da prigovori na rad svog bivšeg trenera.

"Psotigao sam gol i asistirao na utakmici, a on je sutradan došao da mi pokaže snimke pogrešnih dodavanja", rekao je Di Maria.

O svemu je odlučio da progovori i selektor Nizozemske , Louis van Gaal, koji je uzeo Depaya kao primjer, ali je uspio i nasmijati sve prisutne.

"Di Maria je rekao da sam najgori trener kojeg je imao. On je jedan od nekoliko nogometaša koji tako misle. Žao mi je zbog toga i tužan sam jer je to rekao. Pogledajte, sve to je prošao i Memphis trpio u Manchesteru, a vidite nas sada, ljubimo se u usta", rekao je Van Gaal.

Nakon toga se nasmijao i Memphis kao i svi prisutni u prostoriji, te je tako stavljena tačka na i kada je riječ o svemu, barem sa Van Gaalove strane.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti