24. 11. 2022 - 08:44
Haaland pokazao ljepoticu nakon što je napunila 18 godina:...
907
Shares
Haaland pokazao ljepoticu nakon što je napunila 18 godina: Zbog njega je deaktivirala sve društvene mreže

Haaland pokazao ljepoticu nakon što je napunila 18 godina: Zbog njega je deaktivirala sve društvene mreže

24. 11. 2022 - 08:44
0
Shares

Uspješni i sjajni fudbaleri su magneti za djevojke. Bez obzira kako izgledali mnoge pripadnice ljepšeg spola u redu čekaju da budu svjetski popularnim igračima. Zašto je to tako? Mnogo je razloga, a jedan od njih je svakako i popularnost. 

Erling Haaland je jedan od najboljih igrača današnjice, a dugo vremena nije imao djevojku. Za razliku od njegovih vršanjaka bio je fokusiran isključivo na teren i veze ga nisu previše zanimale.

Ipak, sve se promijenilo posljednjih nekoliko mjeseci. Sjajni 22-godišnjak je konačno pronašao svoju životnu sapunicu i može se reći da uživa u sreći i to potpuno zasluženo.

Haaland je poznat kao skromna i profinjena osoba, ne leti za slavom te ga novac nije promijenio. Tome možda najbolje svjedoči i izbor njegove djevojke.

Riječ je o Isabel Haugseng Johansen koja je nedavno napunila 18 godina i dolazi iz Haalandovog rodnog grada u Norveškoj te se poznaju od djetinjstva.

Erling i Isabel imaju nekolko zajedničkih prijatelja nakon što su odradli u Bryneu te su oboje igrali za lokalni fudbalski tim kako su se i upoznali.

"Izgleda da je njihova veza poprilično ozbiljna. Isabel je ranije putovala u Nejmačku, a zatim i Englesku da vidi Erlinga i sada je s njim u Marbelli", kazao je jedan od izvora za The Sun.

screenshot-11
"Isabel je u Bryneu poznata po svojoj ljepoti, a njih dvoje su se oduvijek poznavali. Iako ga djevojke čekaju u redu, Erling je i dalje čvrsto na nogama."

"On je veoma osjećajan momak i savršeno ima smisla da je u vezni sa djevojkom iz rodnog grada koju poznaje godinama. Oko sebe treba ljude kojim može vjerovati i samo se skoncentrisati na fudbal."

Otkako se pročulo da je u vezi sa zvijezdom Manchester Cityja Isabel koja inače radi u jednom butiku je deaktivirala sve profile na društvenim mrežama.

Haaland je ove sezona apsolutni hit, postigao je 18 golova na 13 mečeva za Građane, a kako ne igra na Svjetskom prvenstvu baterije puni u društvu voljene osobe i nema sumnje da će biti jako spreman za drugi dio sezone.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti