24. 11. 2022 - 08:39
Svi su pogrešno procijenili: Stub odbrane Maroka objasnio...
907
Shares
Svi su pogrešno procijenili: Stub odbrane Maroka objasnio zašto je zakasnio na drugo poluvrijeme

Svi su pogrešno procijenili: Stub odbrane Maroka objasnio zašto je zakasnio na drugo poluvrijeme

24. 11. 2022 - 08:39
0
Shares

Reprezentativci Maroka jučer su odigrali sjajnu utakmicu protiv Hrvatske, te su na startu Svjetskog prvenstva osvojili jako važan bod.

Svojom igrom na ovoj utakmici sve je oduševio vezni nogometaš Maroka, Sofyan Amrabat, a on se našao u centru pažnje i na početku drugog poluvremena.

Sjajno su Marokanci analizirali igru Hrvatske i na kraju su se odbranili mnogo lakšem nego što se očekivalo da će to biti.

Hrvatska je za 90 minuta igre uspjela napraviti saamo jednu pravu priliku, a čini se kako im je nedostajalo malo više hrabrosti kako bi postigli gol.

Posebno je svojom igrom sve oduševio Amrabat koji je uspio da zaustavi najveće hrvatske zvijezde, te je tako olakšao posao svojim saigračima.

Početkom drugog poluvremena Amrabat se našao u centru pažnje jer je kasnio sa izlaskom iz svlačionice, te je tako otvorio "polemiku" oko toga šta se desilo.

Inostrani mediji su odmah prenijeli informaciju da je Amrabat "zaglavio" u toaletu, te da je to razlog njegovog kašnjenja.

Na kraju se kasno sinoć uz osmjeh odlučio oglasiti i sam nogometaš, te otkriti stvarni razlog svog kašnjenja.

Video pogledajte OVDJE.

"Pročitao sam neke jako smiješne stvari, ali ništa od toga nije istina. Morao sam skinuti svoje kostobrane kako bi dobio tretman na poluvremenu, a kasnije ih nisam mogao naći", rekao je Amrabat.

Tako je riješena misterija zašto je ovaj sjajni nogometaš zakasnio na početak drugog poluvremena jučerašnje utakmice.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti