22. 11. 2022 - 13:32
AAAAAAAAJ KAKVA LUDNICA! Komentator S. Arabije nakon gola za...
907
Shares
AAAAAAAAJ KAKVA LUDNICA! Komentator S. Arabije nakon gola za 2:1 skoro doživio srčani:

MUNDIJAL U KATARU

AAAAAAAAJ KAKVA LUDNICA! Komentator S. Arabije nakon gola za 2:1 skoro doživio srčani: "Allah, Allah, Allah, Allah..."

22. 11. 2022 - 13:32
0
Shares

Šokantan poraz pretrpjeli su fudbaleri Argentine na startu Svjetskog prvenstva u Kataru, izgubivši u prvom kolu C grupe od Saudijske Arabije rezultatom 1:2.

Ništa nije slutilo na takav scenarij, s obzirom da su „Gaučosi“ poveli već u 10. minuti.

Strijelac je bio Lionel Mesi (Messi) s bijele tačke nakon što je njegovoj selekciji dosuđen penal intervencijom VAR-a.

U nastavku su Argentinci postigli još tri gola, no sva tri su poništena zbog ofsajda. Jedan Mesiju i dva Lautaru Martinezu.

Start drugog poluvremena donio je šok za tim Lionela Skalonija (Scaloni). Igrala se 48. minuta kada je Saleh Al Šehri (Shehri) poravnao rezultat.

Pet minuta kasnije Argentinci su „nokautirani“. Salem Al Davsari (Dawsari) postigao je sjajan gol za preokret i vodstvo Saudijske Arabije.

Kakav je to bio trenutak za Saudijce najbolje pokazuje i reakcija komentatora iz ove zemlje koji nije mogao da zadrži svoje emocije jer ni sam nije mogao da vjeruje da njegova reprezentacija vodi protiv Gaučosa.

"Allah, Allah, Allah, Allah", uzvikivao je oduševljeno komentator iz Saudijske Arabije dok je gledao slavlje igrača svoje reprezentacije.

Nevjerovatnu reakciju komentatora iz Saudijske Arabije poslušajte OVDJE.

Pokušala je Argentina do kraja doći do poravnanja, no igrači Saudijske Arabije su se odlično branili i došli do zasluženog trijumfa.

Učitaj još novosti