22. 11. 2022 - 08:31
INTERNET BRUJI O OVOME: Velšani su opet u centru pažnje zbog...
907
Shares
INTERNET BRUJI O OVOME: Velšani su opet u centru pažnje zbog timske fotografije prije početka utakmice

MUNDIJAL U KATARU

INTERNET BRUJI O OVOME: Velšani su opet u centru pažnje zbog timske fotografije prije početka utakmice

22. 11. 2022 - 08:31
0
Shares

Već tradicionalno reprezentativci Walesa prave neobičan raspored dok poziraju pred fotografima prije početka utakmice.

Wales je večeras igrao svoj prvi meč na Svjetskom prvenstvu, a na kraju je uspio golom Garetha Balea da se spasi poraza i da osvoji bod protiv SAD-a. Duel je završen rezultatom 1:1.

Sada im ostaje da se protiv Engleske i Irana bore za prolaz u nokaut fazu, a Gareth Bale i društvo svakako imaju kvalitet i imaju realne šanse da izbore prolaz, čime bi svakako ispunili zadani cilj.

Reprezentativci ove otočke zemlje ponovo su bili u centru pažnje zbog neobičnog rasporeda za tradicionalno poziranje pred početak utakmice.

Ponovo su napravili neobičan raspored - četvorica stoje, šestorica su ispod njih u čučećem položaju.

wales

Foto: EPA

Sve je počelo 2016. godine na Euru u Francuskoj kada su svi bili šokirani nakon fotografija igrača Walesa koji nisu bili poredani baš kao što je to uobičajeno.

Nakon toga oglasio se tadašnji kapiten Joe Ledley koji je objasnio da je prva fotografija nastala slučajno, ali da su shvatili da im to donosi sreću i da ne žele odustati od takvog poziranja.

"Nismo dobri u fotografisanju i na početku nismo obraćali pažnju na to kako te slike izgledaju. Kasnije smo shvatili da izgledamo užasno, ali nastavit ćemo po svom", rekao je Ledley prije nekoliko godina.

Nekada im to donosi sreću, nekada ne, ali eto možemo reći da je s obzirom na sve ovaj tim večeras bio i sretan. Mada, činjenica je da su sretni i zbog same činjenice da su u Kataru.

Oni su, podsjetimo, u baražu preko selekcije Ukrajine dospjeli na Svjetsko prvenstvo.

Učitaj još novosti