15. 11. 2022 - 23:11
DRUGA STRANA PRIČE: Otkriveno šta je Ronaldo rekao Fernandesu...
907
Shares
DRUGA STRANA PRIČE: Otkriveno šta je Ronaldo rekao Fernandesu kad ga je vidio u svlačionici

IPAK NISU U SUKOBU

DRUGA STRANA PRIČE: Otkriveno šta je Ronaldo rekao Fernandesu kad ga je vidio u svlačionici

15. 11. 2022 - 23:11
0
Shares

Nogometaš reprezentacije Portugala Joao Mario kaže da između Cristiana Ronalda i Brune Fernandesa, nogometaša koji zajedno igraju u Manchester Unitedu, ne postoji nikakav problem i da je snimak koji je uznemirio portugalsku javnost zapravo jako loše protumačen.

Iako se na snimku vidi kako je susret dvojca iz Manchester Uniteda bio "hladan", razlog tome nije narušen odnos između dva nogometaša, već "interna šala" koja je pogrešno protumačena, odnosno Ronaldovo zbunjeno pitanje zašto je Fernandes posljednji stigao na okupljanje.

Sve to otkrio je njihov saigrač iz svlačionice Joao Mario koji je rekao i šta je Ronaldo poručio Fernandesu.

"Bio sam u tom trenutku u svlačionici. Vidio sam i fotografije, a na kraju znam da je to njihova interna šala. Bruno je posljednji stigao, a Ronaldo ga je pitao da li je došao brodom. To je njihova šala, oni igraju zajedno i nemaju uopšte narušen odnos", rekao je Mario.

S tim u vezi, jasno je da odnos između spomenutog dvojca nije narušen nakon intervjua koji je Ronaldo dao engleskim medijima, a u kojem je otkrio potpunu istinu o katastrofalnom stanju u Manchester Unitedu, rekavši da klub nije nimalo napredovao od odlaska Sir Alexa Fergusona u penziju.

Prvi meč na Svjetskom prvenstvu u Kataru Portugal će igrati protiv Gane 24. novembra, a s njima su još u grupi Urugvaj i Južna Koreja.

Učitaj još novosti