15. 11. 2022 - 23:07
Nije Ronaldo jedini, kako je Ibrahimović kritikovao Junajted:...
907
Shares
Nije Ronaldo jedini, kako je Ibrahimović kritikovao Junajted:

KLUB DALEKO OD STARE SLAVE

Nije Ronaldo jedini, kako je Ibrahimović kritikovao Junajted: "I meni se činio kao veliki klub, dok nisam došao"

15. 11. 2022 - 23:07
0
Shares

Mnogo bure izazvao je intervju Kristijana Ronalda (Cristiano) u kojem je Portugalac ogolio loše stanje u Mančester junajtedu, rekavši kako klub nije napravio nikakav pomak od odlaska Sir Aleksa Fergusona (Alex).

Ronaldo je kritikovao odnos uprave kluba prema njemu, kao i trenera Erika Ten Haga, no navijačima je želio ukazati i na nekoliko stvari u i oko kluba koje ne funkcionišu i zbog kojih klub nije na najvišem nivou. 

No, nije Ronaldo bio prvi koji je iznio kritike, ali je to uradio na nesvakidašnji način i njegove riječi imali su glasan odjek. Bivši Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović u svojoj novoj autobiografskoj knjizi "Adrenalin" dotakao se i "Crvenih đavola" za koje je nastupao sezonu i pol.

- Svi o Junajtedu misle da je to vrhunski klub, jedan od najbogatijih i najmoćnijih na svijetu. Gledano izvana tako se i meni činio, ali onda kada sam došao zatekao sam klub koji nema pobjednički mentalitet - rekao je Ibrahimović.

Podsjetimo, i Žoze Murinjo (Jose Mourinho), trener koji je osvojio pregršt trofeja, je nakon sezone 2016/17 rekao da mu je drugo mjesto u engleskoj Premijer ligi s Mančester junajtedom jedan od najvećih uspjeha u karijeri. 

Učitaj još novosti