06. 11. 2022 - 23:37
VELIKI SKANDAL NA POMOLU! Juventus mora biti žestoko kažnjen:...
907
Shares
VELIKI SKANDAL NA POMOLU! Juventus mora biti žestoko kažnjen: Užasno je ono što je Edin Džeko večeras doživio u Torinu

SERIE A

VELIKI SKANDAL NA POMOLU! Juventus mora biti žestoko kažnjen: Užasno je ono što je Edin Džeko večeras doživio u Torinu

06. 11. 2022 - 23:37
0
Shares

Stara dama je na domaćem terenu uspjela slaviti važnu pobjedu protiv Intera.

Filip Kostić je vjerovatno do sada odigirao svoju najbolju utakmicu u dresu Juventusa. Reprezentativac Srbije je bio zaslužan za oba gola Stare dame na utakmici. Prvo je u 52. minuti uposlio Rabiota koji sjajno reaguje i loptu šalje u mrežu gostiju za 1:0.

Drugi gol na utakmici je postignuti u 84. minuti Kostić je ovaj put pronašao Fagiolija, koji je lijepo šutirao, lopta je okrznula jednog od igrača Intera i završila iza leđa Onane.

Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko je odigrao svih devedeset minuta ovog meča.

Pojedini mediji s Apenina javljaju večeras da je bh. kapiten bio na meti grupe navijača Juventusa u samom finišu susreta.

Naime, Calciomercato tvrdi da se sve izdešavalo pred tribinom na kojoj su bili smješteni najvatreniji navijači Stare dame. Navodno je bh. reprezentativac nekom gestom razbijesnio tifoze domaćeg tima, a onda je s tribina odjekivalo: "Cigane, cigane".

Ukoliko delegat spomenute utakmice to zabilježi u zapisnik, Juve bi mogao biti žestoko kažnjen novčano.

Ovo nije prvi put da Edin trpi takve uvrede. Početkom godine je u duelu Atalante i Intera na isti način vrijeđan od strane navijača tima iz Bergama, koji su mu skandirali "cigane".

Juventus je ovom pobjedom uspio da izbiti na peto mjesto sa 25 bodova, dok se Inter sada nalazi na sedmoj poziciji sa 24 osvojena boda.

Učitaj još novosti