05. 10. 2022 - 20:40
PLEMIĆI ŠAMPIONSKI: Zrinjski razbio Široki Brijeg i probio se...
907
Shares
PLEMIĆI ŠAMPIONSKI: Zrinjski razbio Široki Brijeg i probio se u sami vrh

PREMIJER LIGA BIH

PLEMIĆI ŠAMPIONSKI: Zrinjski razbio Široki Brijeg i probio se u sami vrh

05. 10. 2022 - 20:40
0
Shares

Nogometaši Zrinjskog pobijedili su na stadionu Pod Bijelim brijegom u zaostaloj utakmici 5. kola Premijer lige BiH ekipu Širokog Brijega rezultatom 3:0 te su tako upisali treći uzastopni ligaški trijumf.

Od prve minute igralo se otvoreno, a Zrinjski je imao inicijativu. Gosti jednostavno nisu mogli doći do lopte pa je u 25. minuti Zrinjski zasluženo poveo. Prvaci BiH su odigrali sjajnu akciju koju je krunisao Bilbija. Sjajni napadač je tako stigao do svog 130. pogotka u Premijer ligi BiH.

Ovaj pogodak nije probudio goste pa je Zrinjski nastavio dominirati. Ipak, promjene rezultata više nije bilo u prvom poluvremenu.

Oba trenera su izvršili veliki broj izmjena u nastavku meča, a pitanje pobjednika bilo je rješeno u 67. minuti. Ponovo je Bilbija bio strijelac, ovaj put glavom, te je kapiten Plemića došao do osmog gola ove sezone.

Vrlo brzo Zrinjski dolazi i do zasluženog trećeg gola. Jukić je asistirao Tičinoviću koji sjajno postiže treći pogodak za Zrinjski večeras za konačnih 3:1.

Zrinjski je večerašnjim trijumfom skočio na treće mjesto Premijer lige BiH, dok je Široki zbog lošije gol-razlike pao na drugo mjestu u odnosu na novog lidera Željezničara. U narednom kolu Zrinjski gostuje Željezničaru, a Široki Brijeg Slobodi.

Standings provided by Sofascore

 

Učitaj još novosti