30. 09. 2022 - 15:48
OČARALA JE I ZAVELA HAMILTONA I DIMITROVA: Sad ima 44 godine i...
907
Shares
OČARALA JE I ZAVELA HAMILTONA I DIMITROVA: Sad ima 44 godine i ne postoji čovjek koji zbog nje ne gubi dah

Nicole Scherzinger

OČARALA JE I ZAVELA HAMILTONA I DIMITROVA: Sad ima 44 godine i ne postoji čovjek koji zbog nje ne gubi dah

Sportsport.ba
30. 09. 2022 - 15:48
0
Shares

Jedna od najatraktivnijih žena svijeta bez ikakve dileme je čuvena američka pjevačica Nicole Scherzinger.

Ova 44-godišnjakinja je slavu stekla kao članica grupe Pussycat Dolls. Slava joj je donijela i brojne veze, a u svoj rokovnik je upisala i dvojicu poznatih sportista.

Prva poznata veza trajala je dugih sedam godina. Nicole od 2008. godine bila sa šampionom Formule 1 Lewisom Hamiltonom i veza s njim je privlačila veliku pažnju.

Romansa je pukla nakon sedam godina. U ljeto 2015. godine par je objavio raskid zbog 'zgusnutih rasporeda' i činjenice da jedno drugom nisu mogli posvetiti dovoljno vremena.

Nije atraktivna Amerikanka dugo patila za Lewisom. Krajem te godine upoznala je Grigora Dimitrova s kojim je započela vezu.

Nicole je u zagrljaju bugarskog tenisera bila gotovo pet godina. Vezu su počeli 2015. godine i okončali su je 2020. uz brojne priče o ranijem kraju veze.

Zanosna pjevačica očigledno obožava sportiste. Dokaz tome je i treća veza koju je počela 2020. godine, a ovog puta je 'upecala' škotskog ragbistu Thoma Evansa.

Godišnji odmor Nicole je ovog ljeta i jeseni provela upravo s njim. Kao destinaciju je odabrala Portugal i pokazala je atribute koje ima.

S 44 godine ova ljepotica je atraktivnija nego ikad. Muškarci pred njom nikako ne mogu ostati ravnodušni i rijetki su oni koji se ne bi okrenuli za njom.

Ona se maksimalno posvetila održavanju tijela i linije. Bez dileme je i dalje jedna od najatraktivnijih žena svijeta koju bi mnogi muškarci rado vidjeli pored sebe.

Učitaj još novosti