30. 09. 2022 - 16:03
Nikola Jokić u svom stilu: Spremao se za trening, ali u...
907
Shares
Nikola Jokić u svom stilu: Spremao se za trening, ali u mobitel je MORAO GLEDATI (VIDEO)

Nikola Jokić u svom stilu: Spremao se za trening, ali u mobitel je MORAO GLEDATI (VIDEO)

30. 09. 2022 - 16:03
0
Shares

Srbijanski košarkaš i zvijezda NBA lige Nikola Jokić ponovo je oduševio fanove zbog posvećenosti konjima i konjičkim sportovima.

O ljubavi Jokića prema ovim plemenitim životinjama već je sve rečeno. Oduvijek je srbijanski košarkaš javno isticao da je konjičke utrke volio više nego košarku.

Sada je zbog toga ponovo dospio u centar pažnje. Dok se zagrijavao za trening sa svojim Denver Nuggetsima, Jokić nije želio propustiti ni minut utrke.

U toku su bile posljednje pripreme za trening i dok je vezivao patike, ispred njega je bio mobitel na kojem je uživo pratio utrku konja. Naravno, taj detalj je privukao najviše pažnje na društvenim mrežama i brojni fanovi su impresionirani njegovoj posvećenosti plemenitim životinjama.

Video OVDJE.

Podjsetimo, prije samo dvije sedmice Jokić je izdvojio 143.000 eura kako bi kupio tri trkačka grla na aukciji koja se održala 12. i 13. septembra.

Svojevremeno je otac Nikole Jokića poručio kako je slavni košarkaš u djetinjstvu više volio konje nego košarku, ali da se na kraju odlučio za sport pod obručima.

Učitaj još novosti