30. 09. 2022 - 09:53
PLAĆEN JE PRAVO BOGATSTVO KAO TJELOHRANITELJ LEGENDE: Ušao je...
907
Shares
PLAĆEN JE PRAVO BOGATSTVO KAO TJELOHRANITELJ LEGENDE: Ušao je prvi put u ring i evo kako je završilo

JIZZY MACK

PLAĆEN JE PRAVO BOGATSTVO KAO TJELOHRANITELJ LEGENDE: Ušao je prvi put u ring i evo kako je završilo

30. 09. 2022 - 09:53
0
Shares

Bokserska legenda Floyd Mayweather poznat je po tome što vrši poseban odabir momaka koji će ga čuvati.

Jedan od najbogatijih sportista svijeta ima određene metode prilikom izbora svojih čuvara, pa tako oni moraju biti dovoljno jaki da nose ogromne količine novca, te da su uvijek dostupni slavnom bokseru.

Floyda uglavnom čuvaju dvometraši i zvijeri od preko 150 kilograma. Međutim, jedan momak je izuzetak, a to je Iranac Ray Sadeghi, poznatiji kao Jizzy Mack.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ray Sadeghi (@jizzymack)

Ovaj 40-godišnjak visok je samo 175 centimetara, ali posjeduje zaista ogromnu snagu zbog koje ga je Mayweather i angažovao te ga konstantno viđamo u njegovom društvu.

Sada se Jizzy Mack odlučio isprobati i u boksu. Nastupio je u japanskoj Saitami, a za protivnika je imao profesionalnog kickboxera Koji Tanaka.

Svoj šanse u ovoj borbi Mack je propustio zbog neiskustva u borbi. Slao je Japanca na pod u drugoj rundi, ali nije to bio udarac koji bi okončao borbu.

Tanaka je potom dobro reagovao. Nokautirao je Macka u trećoj rundi i upisao je prvu pobjedu u boksu, ali nije bio zadovoljan svojim nastupom, što je i pokazao reakcijom nakon meča.

OVDJE pogledajte kraj borbe i njegovu reakciju.

Ovaj 33-godišnjak veoma je iskusan u kickboxingu. Cijeli život je u ovom sportu i na omjeru je od 31 pobjede, 16 poraza i dva neriješena meča.

To je za Jizzyja bilo previše. Iako je imao dobrih trenutaka u borbi, iskustvo je na kraju presudilo i japanski borac je upisao pobjedu u ovom duelu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ray Sadeghi (@jizzymack)

Jizzy se sada vraća poslu tjelohranitelja Floyda Mayweathera. Tu je plaćen 150.000 dolara na godišnjem nivou uz brojne bonuse i povlastice koje ima dok putuje sa šefom.

Uživa u životu, usput pokuša i uzeti dodatnu 'kintu' boreći se, ali možda bi na kraju ipak trebao čuvati posao kod Floyda.

Učitaj još novosti