29. 09. 2022 - 07:55
PANIKA U REAL MADRIDU, KLJUČNI IGRAČ HOĆE DA ZAVRŠI KARIJERU:...
907
Shares
PANIKA U REAL MADRIDU, KLJUČNI IGRAČ HOĆE DA ZAVRŠI KARIJERU: Ancelotti nudi ugovore i milione, a njemu je dosta fudbala

PANIKA U REAL MADRIDU, KLJUČNI IGRAČ HOĆE DA ZAVRŠI KARIJERU: Ancelotti nudi ugovore i milione, a njemu je dosta fudbala

29. 09. 2022 - 07:55
0
Shares

Toni Kros bi u narednim danima trebalo da donese odluku o tome da li će nastaviti svoju karijeru.

Kako prenose madridski mediji prava panika vlada uReal Madridujer se u tom klubu plaše da bi mogli da ostanu bez jednog od svojih glavnih igrača. I to ne zato što hoće negde da pređe, već zato što želi da završi karijeru!

U pitanju je nemački vezista Toni Kros, koji ima ugovor još godinu dana sa "kraljevskim klubom" i nekoliko puta je već odbio da ga produži. Njegov zvanični razlog je to što želi da vidi kakva će mu biti uloga u timu, ali sada u Madridu sumnjaju da mu je dosta fudbala!

Ovaj 32-godišnji centralni vezista ponikao je u Bajernu i tu igrao do 2014. godine, da bi potom prešao u Real u kome je već osam godina. Odigrao je 373 utakmice za Real, osvojio je tri titule u ligi, četiri Lige šampiona, tri Superkupa Evrope i četiir FIFA svetska prvenstva.

Karlo Anćeloti pokušava na sve načine da ga ubedi da ostane u ekipi i da nastavi da dominira u tandemu sa Lukom Modrićem. Hrvat i Nemac ne usporavaju uprkos godinama, a sada ih Anćeloti polako rotira sa Kamavingom, Valverdeom i Čuamenijem, ali oni ipak nisu prave zamene za Krosa.

Zato u Realu žele da ovaj dvojac ostane u klubu, dok oni ne završe kupovinu engleskog veziste Džuda Belingema koji je najveća želja ekipe.

Učitaj još novosti