28. 09. 2022 - 20:59
OTIŠLI SU KORAK DALJE Ronaldova sestra braneći ga izvrijeđala...
907
Shares
OTIŠLI SU KORAK DALJE Ronaldova sestra braneći ga izvrijeđala navijače Portugala

OTIŠLI SU KORAK DALJE Ronaldova sestra braneći ga izvrijeđala navijače Portugala

28. 09. 2022 - 20:59
0
Shares

Katia Aveiro, sestra nogometaša Cristiana Ronalda, stala je odbranu svog brata nakon kritika portugalskih navijača i medija zbog njegovih nedavnih partija.

Ronaldo, koji je završio i na klupi Manchester Uniteda, propustio je nekoliko velikih prilika tokom reprezentativne pauze u kojoj je igrao igrao za Portugal od prve minute. Portugalci su lako pobijedili Češku, ali su izgubili 1:0 od Španije. Nakon posljednje utakmice, Ronaldo je bio na udaru kritika u svojoj domovini, što je razbjesnilo njegovu sestru.

"Trenutna vremena me uopšte ne iznenađuju. Portugalci pljuju na tanjir koji jedu, oduvijek je tako bilo. Potrebno je pružiti ruku onima koji su uvijek tu za svoj Portugal. Ali portugalski navijači su bolesni, sitničavi, bezdušni, glupi... i zauvijek nezahvalni", napisala je Ronaldova sestra na Instagram storyju.

Očekuje se da će predstojeće Svjetsko prvenstvo biti Ronaldovo posljednje, a on se nada da će predvoditi svoj tim u pokušaju ostvarivanja najvećeg uspjeha. Međutim, njegova loša forma navela je neke ljude da se zapitaju treba li dalje biti starter u timu.
Inače, portugalski as imat će priliku promijeniti priču već predstojećeg vikenda kada se Manchester United sastaje s Manchester Cityjem.

Učitaj još novosti