28. 09. 2022 - 22:22
Shakira priznala da je stihove pjesme posvetila Piqueu, nije...
907
Shares
Shakira priznala da je stihove pjesme posvetila Piqueu, nije baš lijepa posveta

Shakira priznala da je stihove pjesme posvetila Piqueu, nije baš lijepa posveta

28. 09. 2022 - 22:22
0
Shares

Gerard Pique i Shakira u junu su potvrdili rastanak nakon 12 godina veze.

Veza koja je kao plod dala dva dječaka, Milana i Sašu, završila je na neslavan način, a kolumbijska pjevačica nedavno je priznala da nakon prekida s fudbalerom Barcelone proživljava najgori period u životu.

Istovremeno, veza Piqeua s novom djevojkom Clarom Chia Marti (23) cvjeta iz dana u dan, a pjevačica se u posljednjoj objavljenoj pjesmi pozabavila dvjema suprotnim situacijama.

Shakira je u intervjuu za magazin Elle zamoljena da prokomentira neke stihove iz pjesme "Te felicito", koji su, čini se, posvećeni njenom bivšem partneru.

"Da te učinim cijelim, razbila sam se na komade, bila sam upozorena, ali nisam pazila, nemoj mi reći da ti je žao, znam da si dobro i lažeš", stihovi su koje spominje navedena publikacija.

Kolumbijka je priznala da su oni upućeni Piqueu te da i stihovi i muzički spot predstavljaju ono što ona proživljava u posljednje vrijeme.

"Sve što mogu reći je da, bez obzira da li sam toga svjesna ili ne, ono što osjećam ili kroz što god prolazim odražava se u mojim tekstovima i spotovima koje snimam. Kao što sam već rekla, muzika je moj put", objasnila je Shakira.

U spotu hita "Te Felicito" Shakira se pojavljuje s robotom, ali i s muškarcem kojeg pokušava "popraviti".

Učitaj još novosti