23. 09. 2022 - 19:25
LJUTI KRAJIŠNICI STIGLI U ZENICU I ATMOSFERA JE UZAVRELA:...
907
Shares
LJUTI KRAJIŠNICI STIGLI U ZENICU I ATMOSFERA JE UZAVRELA: Pirotehnika i transparent s imenom jednih od najvećih bh. sinova

LIGA NACIJA

LJUTI KRAJIŠNICI STIGLI U ZENICU I ATMOSFERA JE UZAVRELA: Pirotehnika i transparent s imenom jednih od najvećih bh. sinova

Foto: Sportsport.ba
23. 09. 2022 - 19:25
0
Shares

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine večeras očekuje vrlo važna utakmica petog kola Lige nacija.

U goste nam dolazi selekcija Crne Gore, a utakmica se igra u Zenici na stadionu Bilino polje s početkom u 20 sati i 45 minuta.

Utakmica od je velikog značaja za obje ekipe jer pobjeda praktično donosi prvo mjesto u grupi.

Pored toga naša selekcija se bori da kvalifikacije za EURO 2024. godine dočeka u drugom šeširu tako da će i imati još jedan razlog da večeras odigrao odličnu utakmicu koja će dovesti do pozitivnog rezultata.

Poznati su sastavi za pomenuti susret:

BOSNA I HERCEGOVINA: Šehić, Dedić, Hadžikadunić, Saničanin, Kolašinac, Pjanić, Bešić, Hadžiahmetović, Stevanović, Demirović, Džeko.

CRNA GORA:  Mijatović, Tomašević, Vujačić, Vešović, Radunović, Šćekić, Janković, Marušić, Savićević, Osmajić, Jovetić.

Glavni sudija meča je poljski arbitar Szymon Marciniak, a pomagat će mu Pawel Sokolnicki i Tomasz Listkiewicz, četvrti sudija je Tomasz Musail, svi navedeni dolaze iz Poljske.

"Ljuti Krajišnici" napravili su sjajnu atmosferu na zeničkim ulicama. Pored kortea, navijači su nosili i transparent sa natpisom "Izet Nanić jedan od nas".

 

 

Učitaj još novosti