23. 09. 2022 - 12:27
"JESI LI GLUP?" MESSI DOBIO ŠAMAR OD SAIGRAČA: Iternetom...
907
Shares

"JESI LI GLUP?" MESSI DOBIO ŠAMAR OD SAIGRAČA: Iternetom odjeknuo snimak

23. 09. 2022 - 12:27
0
Shares

Reprezentacija Argentine trenutno je na pripremama u Miamiju, gdje se priprema za prijateljske utakmice s Hondurasom i Jamajkom.

Tijekom jednog treninga Lionel Messi došao je do Rodriga De Paula, fudbalera Atletico Madrida i poslao mu kratku poruku, što veznjak nije najbolje prihvatio.

Rodrigo De Paul je, kako prenosi Mundo Deportivo, odmah reagovao. "Jesi li glup, Leo?", potom je pljusnuo Lionela Messija po ruci koju je držao na licu.

Leandro Paredes osjetio je potrebu uskočiti, pogotovo jer je Rodrigo De Paul izgledao jako uzrujano, te je povukao igrača Atletico Madrida.

Trenutak, koji je postao viralan na društvenim mrežama, završio je pozitivno uz smijeh trojice igrača.

Sve je vrlo vjerovatno bila šala, pogotovo ako se uzme u obzir da su Lionel Messi i Rodrigo De Paul prijatelji.

Fudbaler PSG-a je naime prošle godine savjetima pomogao svom mlađem reprezentativcu kada je bio medijski eksponiran zbog veze s Tini Stoessel.

Argentina večeras igra protiv Hondurasa na stadionu Hard Rock u Miamiju. Zatim će se u utorak navečer sučeliti s Jamajkom u svojoj pretposljednjoj utakmici prije Svjetskog prvenstva u Kataru.

Podsjetimo, Argentina je na Svjetskom prvenstvu smještena u grupu C zajedno sa selekcijama Saudijske Arabije, Poljske i Meksika. 

Učitaj još novosti