20. 09. 2022 - 09:42
URGENTNI SASTANAK U FRANCUSKOJ ZBOG MBAPPEA: Mijenjaju se...
907
Shares
URGENTNI SASTANAK U FRANCUSKOJ ZBOG MBAPPEA: Mijenjaju se potpisani ugovori, EVO ŠTA SE DESILO

URGENTNI SASTANAK U FRANCUSKOJ ZBOG MBAPPEA: Mijenjaju se potpisani ugovori, EVO ŠTA SE DESILO

20. 09. 2022 - 09:42
0
Shares

Francuski nogometni savez (FFF) objavio je da će izmijeniti ugovore o korištenju prava u marketinške svrhe svojih igrača, a za sve je kriv Kylian Mbappé.

Jedna od najvećih zvijezda ‘Tricolora‘ opet je otkazala poslušnost Savezu i najavila da neće doći na dogovoreno sponzorsko fotografiranje s ostatkom reprezentacije.

Odluka o izmjeni ugovora o korištenju prava u marketinške svrhe je donesena nakon sastanka na kojem su bili predsjednik FFF-a Noël le Graët, izbornik Didier Deschamps, pojedini igrači i direktor prodaje.

Mbappé se od proljeća ove godine oglušuje na zahtjeve FFF-a o dužnostima koje ima zbog dogovorenih sponzorskih suradnji.

Njegov lik kao jedne od najvećih zvijezdi ‘Tricolora‘ koristi se češće od nekih drugih u marketinške svrhe, a on je odbijao u tome sudjelovati pod jednakim uvjetima kao dosad.

Napadač PSG-a je najavio da neće doći u utorak na dogovoreno zajedničko fotografiranje, a ranije se pisalo i da ima neke ideje o tome kako bi se zarada reprezentacije trebala dijeliti.

Mbappéove ideje su drugačije od prakse koju provodi FFF. Naglašavalo se tada i da se traži rješenje, ali pomaka nije bilo. Sve do sada.

Učitaj još novosti