18. 09. 2022 - 19:56
LUKA JOVIĆ ODBIO DA UĐE U IGRU: Italija bruji o potezu Srbina...
907
Shares
LUKA JOVIĆ ODBIO DA UĐE U IGRU: Italija bruji o potezu Srbina rođenog u Bijeljini!

SERIE A

LUKA JOVIĆ ODBIO DA UĐE U IGRU: Italija bruji o potezu Srbina rođenog u Bijeljini!

18. 09. 2022 - 19:56
0
Shares

Luka Jović srpski napadač ostao je na klupi za rezerve u pobjedi Firentine nad Veronom 2:0

Naime, poslije devet takmičarskih nastupa u nizu na kojima nije dao gol, a na nekima od njih je igrao prilično malo (22 minuta protiv Tventea, pa 20 protiv istog rivala, svega pet protiv Udinezea, te 36 protiv RFS-a na evro-sceni), on je u četvrtak u Ligi konferencija dobio priliku da odigra cijelo drugo poluvreme na gostovanju Bašakšehiru.

Nije uspio da pomogne ekipi da izbjegne ubjedljiv poraz (3:0), a tom prilikom je dobio jedan nezgodan udarac.

Činilo se najprije da će danas moći da igra protiv Verone, ali ga je trener Vićenco Italijano ipak ostavio na klupi, sa željom da mu šansu ukaže u drugom poluvremenu.

jovic1

FOTO: EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

Međutim Jović nije želio da uđe u igru

Ovako je o tome obavijestio javnost portal "firenzeviola":

- Vrlu interesantnu pozadinu situacije kada je zamijenjen (starter Fiorentine) Kuame otkrio je kanal DAZN. Trener Italijano se okrenuo ka klupi i pitao Jovića kako se osjeća, jer je htio da ga tada uvede u igru umesto Kuamea. Srbin mu je, međutim, odgovorio da se ne osjeća 100 odsto spremnim i da bi on više volio da ne ulazi u igru. Kao rezultat toga, starteg "ljubičastih" je ubacio svježe snage u vidu Kabrala.

Poslije meča se na konferenciji umjesto glavnog trenera Viole pojavio njegov pomoćnik Danijel Nikolini, kojeg su takođe upitali i o tome zašto Jović nije igrao.

- Izbor Kuamea je jednostavan. Verona igra čovjek na čovjeka, bile su nam potrebne određene karakteristike u napadu. Izbor je diktiran ovim. Luka je dobio udarac u Istanbulu, pokušao je ali nije bio na 100 odsto, rekao nam je da nije baš dobro, pa smo radije stavili Kabrala. Nisam primjetio da li se zagrijavao - rekao je pomoćnik Fiorentine.

Učitaj još novosti