03. 09. 2022 - 13:32
Simeone se oglasio o Barceloninom problemu: "Pa zašto postoje...
907
Shares
Simeone se oglasio o Barceloninom problemu:

Simeone se oglasio o Barceloninom problemu: "Pa zašto postoje treneri?"

03. 09. 2022 - 13:32
0
Shares

Antoine Griezmann drugu sezonu u nizu odigrat će u Atletico Madridu kao posuđen igrač Barcelone.

Barcelona ga je poslala na posudbu i za prošlu i za tekuću sezonu, a iduće ljeto Atletico ga je dužan otkupiti za 40 miliona eura, ako ispuni određenu klauzulu vezanu uz minutažu (minimalan prosjek od 30 minuta po utakmici).

Šefovi Atletica ovog su se ljeta predomislili oko Griezmanna kojeg više ne žele trajno kupiti. Nakon što je počeo sve rjeđe igrati, Diego Simeone (52) na konferenciji za novinare komentarisao je tu temu.

"Morate natjerati igrače da shvate da je 30 dobrih minuta važnije od 60 minuta odigranih loše. Svi žele igrati što više, ali upravo zato i postoje treneri, da donesu najbolje odluke za svoju momčad", rekao je trener Atletica, prenosi 90min.

U ovoj sezoni La Lige Griezmann je odigrao 29 minuta protiv Getafea, još 29 protiv Villarreala i 27 protiv Valencije, a to su mediji u Španiji jasno označili kao problem Barcelone, odnosno bježanje Atletica od trajnog otkupa Francuza. 

Početkom godine Griezmann je priznao da vrijeme na Camp Nouu nije ono što bi želio, zbog čega se želio vratiti na Wanda Metropolitano.

"Istina je da sam igrao jako dobro u Real Sociedadu, a potom i u Atletico Madridu, rastao sam sportski, ali i lično, sa suprugom i djecom.

To vam pomaže da budete mnogo opušteniji i uživate u svakom trenutku. Onda sam prešao u Barcelonu. Zbog određenih okolnosti stvari nisu bile tako dobre kako sam očekivao.

Zato sam se želio vratiti, ponovno igrati za Chola (Diego Simeone, op. a) i za Atletico. To sam najviše želio.

Istina je da sam sretan što sam ovdje i volio bih da mogu nastaviti. Nadam se da me Atletico želi sve dok mogu pratiti igre i igrati na visokoj razini", rekao je Antoine Griezmann za Transfermarkt .

Učitaj još novosti