29. 08. 2022 - 08:34
TUGA DO NEBA: Otac Milan nije se često pojavljivao u javnosti,...
907
Shares
TUGA DO NEBA: Otac Milan nije se često pojavljivao u javnosti, ali je Marku Livaji uvijek pružao podršku

HRVATSKA

TUGA DO NEBA: Otac Milan nije se često pojavljivao u javnosti, ali je Marku Livaji uvijek pružao podršku

29. 08. 2022 - 08:34
0
Shares

Strašna vijest zatekla je rano jutros napadača Hajduka Marka Livaju. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na području Kaštel Sućurca smrtno je stradao njegov otac Milan.

Marka je ta vijest zatekla u Osijeku gdje čeka večerašnju utakmicu na Gradskom vrtu, derbi 7. kola HNL. Klub je odmah izrazio saučešće cijeloj obitelji, a hiljade navijača od jutros šalju poruke podrške i sućuti najvećoj zvijezdi Hajduka. 

- Dragom Marku i njegovoj obitelji HNK Hajduk upućuje iskrene izraze sućuti u povodu iznenadnog i nenadoknadivog gubitka dragog mu oca. Cijeli Klub je uz njega i daje mu maksimalnu podršku u ovim teškim trenucima - napisali su iz Hajduka.

Ova tragedija dogodila se samo dva dana nakon što je Marko proslavio rođendan. Otac Milan nije se često pojavljivao u javnosti, ali je sinove uspjehe vjerno pratio. Kamere i fotoreporteri zadnji su ga put u javnosti snimili prilikom dočeka igrača Hajduka u splitskoj zračnoj luci nakon pobjede nad Dinamom u decembru prošle godine.

Podsjetimo, nesreća se dogodila noćas u 1.22. Kako je izvijestila PU Splitsko-dalmatinska, vozač motocikla (M.L) poginuo je na mjestu nakon sudara s osobnim automobilom kod Kaštel Sućurca. Kako neslužbeno saznaje Vecernji.hr, Livajin otac vraćao se kući nakon druženja s prijateljima.

Inače, Osijek je večeras slavio 2:1, a Livaja je upravo postigao utješni gol za goste s penala.

Učitaj još novosti