28. 08. 2022 - 18:30
NEZAPAMĆEN SKANDAL I to se desilo: Balotelli konačno dobio...
907
Shares
NEZAPAMĆEN SKANDAL I to se desilo: Balotelli konačno dobio

TURSKA

NEZAPAMĆEN SKANDAL I to se desilo: Balotelli konačno dobio "vaspitno-popravnu" i to od vlastitog trenera

28. 08. 2022 - 18:30
0
Shares

Mario Balotelli je napravio novi skandal. Dugo vremena je mirovao, ali sada je odlučio da ponovo napravi skandal. 

Da trener napadne vlastitog igrača desilo se nekoliko puta u fudblaskoj historiji, ali da to uradi nakon trijumfa svog tima je vjerovatno nezapamćeno.

Bez obzira što je Adana Demirspor sa 1:0 uspjela pobijediti Umraniyespor Balotelli se pobrinuo da se više o njemu priča nego o pobjedi ekipe.

Nakon što je sudija svirao kraj Vincenco Montella je žestoko krenuo na Balotellija i bio je spreman da se fizički obračuna sa italijanskim napadačem.

Balotelli je poznat po tome da voli provocira te dobacuje, a ovaj put ga je to skupo koštalo jer mu sigurno slijedi pauziranje u narednim utakmicama.

Kontroverzni napadač je očigledno povukao živac svom treneru koji se nije suzdržalo te je krenuo na Super Marija nakon razmjene riječi.

Balotelli je iskusnom stručnjaku rekao nešto što se ne smije te mu je Montella žestoko zaprijetio, a šta se dešavalo u svlačionici može se samo pretpostaviti.

Od ranije se spominjalo da bivši napadač Manchester Cityja i Liverpoola traži izlaz iz Adane, ali transfera još uvijek nema.

Činilo se kako je u Turskoj pronašao svoj mir, međutim vuk mijenja dlaku ali ne i čud pa tako i Balotelli svoje ponašanje. Međutim, očigledno je da je Montelli dosta svega i odlučio je da mu očita lekciju pred svima.

Inače, Adana nakon prva četiri kola ima devet bodova. U narednim utakmicama Balotellija neće biti u kadru zbog grubog kršenja discipline.

Učitaj još novosti