29. 08. 2022 - 08:39
AUUU, OVOM SE NIKAKO NIJE NADAO Provocirao je, pa napao djeda...
907
Shares
AUUU, OVOM SE NIKAKO NIJE NADAO Provocirao je, pa napao djeda na ulici: Uslijedio je nezaboravan odgovor pesnicama

AUUU, OVOM SE NIKAKO NIJE NADAO Provocirao je, pa napao djeda na ulici: Uslijedio je nezaboravan odgovor pesnicama

29. 08. 2022 - 08:39
0
Shares

Kada jednom uđete u dvoranu gdje se trenira boks to vam zauvijek ostaje u sjećanju.

Miris znoja, krvi, udaraca postane istinska opsesija većini onih koji vole ovaj plemeniti sport i zaista je rijetkost naći nekog da boks koristi u pogrešne svrhe.

Da boks koliko-toliko može pomoći u svako doba pokazuje scena s ulice u kojoj se našao jedan djed i koji je na drugoj strani očigledno imao gnjavatora ispred sebe.

Nije se ovaj starac plašio čovjeka koji je poprilično mlađi od njega. Hrabro je ušao u dvoboj, jedan udarac je čak eskivirao, a zatim je udarcem u tijelo poslao protivnika na pod.

Kako bi završio posao djed je pokušao da ga udari nogom na podu. Međutim, godine mu to nisu dozvolile i udarac nije bio suviše jak.

Nastavio je potom djed da ide prema čovjeku s kojim se sukobio. Zadao mu je još nekoliko udaraca, ali potom se snimak prekida i nije jasno šta se na kraju dogodilo.

Ovaj djed definitivno iza sebe ima boksersku prošlost. Vjerovatno je prije 30-40 godina bio izuzetan udarač, a po pokretima se da vidjeti da je dobro znao šta radi.

Sreća po rivala na ulici je da je djeda snaga odavno izdala i da udarci nisu bili razorni jer se u protivnom ne bi dobro proveo.

 

Učitaj još novosti