15. 08. 2022 - 16:24
Tottijeva prevara izgleda je produkt osvete: Bivša supruga je...
907
Shares
Tottijeva prevara izgleda je produkt osvete: Bivša supruga je prva počela

Tottijeva prevara izgleda je produkt osvete: Bivša supruga je prva počela

15. 08. 2022 - 16:24
0
Shares

Legendarni bivši igrač i kapiten Rome Francesco Totti prošlog se mjeseca razveo od supruge Ilary Blasi, s kojom je bio zajedno 20 godina.

Francesco i Ilary bili su jedan od najpoznatijih parova u Italiji, ali i u kompletnoj Evropi. Vjerovalo se da je riječ o beskrajnoj ljubavi i lojalnosti, a sam Totti je igrajući godinama u jednom timu dokazao da je upravo takav tip. No, u posljednje vrijeme ponestalo je strasti, počele su razne afere, da bi ovaj slavni par došao do zaključka da je ipak bolje da više nisu zajedno.

"Nakon 20 godina zajedničkog života, nažalost moja veza s Ilary je gotova. Pokušao sam prevladati bračnu krizu, ali danas shvatam da se rastava, iako bolna, više ne može izbjeći. I dalje ću biti ujedinjen s njom u obrazovanju naše troje divne djece, uvijek s velikim poštovanjem prema mojoj bivšoj ženi”, rekao je legendarni kapiten Rome.

Tottija su mediji u Italiji označili kao glavnog krivca za razvod jer je u februaru počeo aferu s ekonomisticom Noemi Bocchi, s kojom se često viđao, no nakon toga se ispostavilo da je i Ilary imala "nešto sa strane" i to čak prije nego je saznala da ju nekadašnji reprezentativac Italije vara. Zapravo, Totti je to uradio nakon što je otkrio da se njegova dugogodišnja partnerka viđa sa jednim trenerom.


Popularni časopis Chi pisao je o "mladiću za kojim je Ilary doslovno poludjela", a sada su u javnost izašli novi detalji o prevari kojom je Ilary potaknula raspad braka.

Prema pisanju medija, Blasi je namjeravala započeti vezu sa svojim ličnim trenerom, a jedan od uzroka rastave od Tottija je taj što je Il Capitano pronašao kompromitirajuće poruke na telefonu njegove žene.


Muškarac u kojeg se Ilary Blasi zaljubila je Cristiano Iovino, s kojim je prije više od godinu i pol potajno započela aferu, vjerujući da se o tome nikada ništa neće saznati.

Ko je Cristiano Iovino?

Italijan je personalni trener koji radi uglavnom između Rima i Milana i koji ima više od 50.000 pratitelja na Instagramu. Na društvenim mrežama prikazuje neka od svojih putovanja u Indoneziju, Mykonos, Ibizu ili Lago di Como te redovito pokazuje svoju dotjeranu figuru prepunu tetovaža.

U društvenoj hronici već je bio jedan od glavnih junaka prije nekog vremena zbog svojih romantičnih veza s Giulijom de Lellis i Zoe Cristofori, koja trenutno ima ljubavnu vezu s bekom Milana Theom Hernándezom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cristiano1011


Sportsport.ba

Učitaj još novosti