15. 08. 2022 - 10:18
NAJVEĆE PONIŽENJE ZA CRISTIANA RONALDA: Iz Uniteda stižu loše...
907
Shares
NAJVEĆE PONIŽENJE ZA CRISTIANA RONALDA: Iz Uniteda stižu loše vijesti - najbolniji udarac u karijeri!

NAJVEĆE PONIŽENJE ZA CRISTIANA RONALDA: Iz Uniteda stižu loše vijesti - najbolniji udarac u karijeri!

15. 08. 2022 - 10:18
0
Shares

Manchester United ozbiljno razmišlja da uruči otkaz legendi kluba Cristianu Ronaldu, prenosi britanski "Skaj Sport"

Crveni đavoli su katastrofalno otvorili sezonu, vezali su dva poraza i nalaze se na samom dnu tabele bez osvojenog boda.

U Unitedu smatraju da je glavni krivac za očajnu atmosferu u klubu Cristiano Ronaldo, pa ozbiljno razmišljaju da prekinu saradnju sa Portugalcem.

Njegovo ponašanje danima unazad je glavna tema u ostrvskim medijima. U prvom meču je pravio grimase na klupi, nezadovoljan jer je rezerva, a protiv Brentforda je odigrao svih 90 minuta ali nije pokazao ništa na terenu. Da stvar bude još gora, po završetku meča napustio je teren bez pozdrava sa trenerom Ten Hagom, sa kojim očito nije našao zajednički jezik.

Nije tajna da Cristiano želi da ide iz kluba, ali svakako ne na ovaj način. Otkaz bi bio žestok udarac za njegov ego i dodatno bi poljujao njegovu reputaciju. Prekid saradnje bilo bi najveće poniženje koje je doživeo u karijeri.

Podsjetimo, Ronaldo se prošlog ljeta vratio u Junajted i ugovor mu ističe u junu 2023. godine. Njegov menadžer aktivno traži klub Portugalcu, ali bezuspješno.

Kurir sport

Učitaj još novosti