13. 08. 2022 - 10:33
HAOS I U NIŠU - NAVIJAČI POSTROJILI IGRAČE RADNIČKOG! Tražili...
907
Shares
HAOS I U NIŠU - NAVIJAČI POSTROJILI IGRAČE RADNIČKOG! Tražili da SKINU DRESOVE, policija ih čuvala (VIDEO)

HAOS I U NIŠU - NAVIJAČI POSTROJILI IGRAČE RADNIČKOG! Tražili da SKINU DRESOVE, policija ih čuvala (VIDEO)

13. 08. 2022 - 10:33
0
Shares

Još jedna mučna scena na srpskim stadionima. Posle Beograda, sada i u Nišu postrojavanje fudbalera.

 Nakon što smo u četvrtak na stadionu Partizana vidjeli kako navijači "postrojavaju" igrače zbog loše partije, to se ponovilo i na jugu Srbije - nakon još jedne slabe utakmice fudbalera.

Nišlije su potpuno van forme i nastavili su da "tonu" i protiv Novog Pazara koji ih je na "Čairu" savladao 3:1, što je rezultiralo ostavkom trenera Tomislava Sivića čija ekipa nema pobjedu u prvih pet kola, a navijači su zbog toga tražili objašnjenje od svojih ljubimaca.

Na snimku koji je objavio "Sport juga" slična scena kao i u Humskoj. Igrači su "postrojeni" pred tribinom i slušaju obraćanje navijača, s tim da se čini da je sve bilo u nešto mirnijem tonu.

"Nije bilo fizičkog kontakta između niških fudbalera i njihovih vatrenih navijača, ali se čula prozivka i zahtjev igračima da skinu dresove koje su nosili. Za svaki slučaj tu se našao i jedan kordon milicije, ali sve se na kraju završilo mirno", prenosi ovaj portal sa lica mjesta.

Radnički je inače dobro počeo sezonu pošto je uspeo da osvoji bod protiv Partizana, i to su tek u nadoknadi primili gol, ali eliminacija od Gzira i činjenica da u pet kola Superlige nemaju pobjedu su razljutili navijače.

Pogledajte!

 

Učitaj još novosti