12. 08. 2022 - 20:45
Bivši bh. fudbaler skače i pleše u Budvi nakon Zadruge: Svi su...
907
Shares
Bivši bh. fudbaler skače i pleše u Budvi nakon Zadruge: Svi su zgroženi onim što su vidjeli i čuli

Bivši bh. fudbaler skače i pleše u Budvi nakon Zadruge: Svi su zgroženi onim što su vidjeli i čuli

12. 08. 2022 - 20:45
0
Shares

Dino Dizdarević bivši je bh. fudbaler.

Ipak, više je postao poznat nakon što je okačio kopačke o klin 2021. godine i ušao u "Zadrugu".

Show poznat po kiču, šundu, neukusu i bestidnosti donio mu je popularnost daleko veću od one koju je stekao igrajući fudbal.Nakon što je napustio Zadrugu, ostao je aktivan na društvenim mrežama.

Na svom TikTok profilu prije nekoliko dana objavio je nevjerovatan video iz Budve gdje ljetuje. Taj videozapis podijelila je jedna crnogorska Facebook stranica.

POGLEDAJTE OVDJE

Svojim performansom pokazao je da nema nimalo stida i srama i da bi uradio sve za malo pažnje i popularnosti. Nemoguće je ne doživjeti transfer blama gledajući ovaj video.

"Totalno moralno i kulturno posrnuće", "Molba iz BiH: Naredni put kada pređe granicu, ne dajte mu nazad. Eto vam besplatno, molim vas", "Ima dobar glas ,samo ga gadno gledati i slušati", "Uhapsiti zbog remećenja javnog reda i mira", samo su neki od komentara na ovaj sraman video. 

Inače, kao fudbaler nije bio loš na terenima Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

U ukupno 91 nastupu upisao je 32 gola i 18 asistencija, no danas, s 33 godine, otišao je drugim putem. 

Karijeru je počeo u Croatiji iz Sesveta, zatim igrao za Jedinstvo, Slogu, Žepče, Pajde (Švicarska), Natron, visočku Bosnu, TOŠK, ponovo Pajde pa ponovo TOŠK, te Simm-Bau u kojem je i završio s fudbalom.

Najproduktivniji bio je u TOŠK-u za koji je zabio 24 gola i dodao 11 asistencija, za Pajde je postigao 21 gol uz jednu asistenciju, a u ostalim klubovima imao je dosta slabiji učinak.

Učitaj još novosti