11. 08. 2022 - 13:12
Pogrešnog ste napali: Ovako izgleda ruka Dušana Tadića pošto...
907
Shares
Pogrešnog ste napali: Ovako izgleda ruka Dušana Tadića pošto je udario pljačkaša

Pogrešnog ste napali: Ovako izgleda ruka Dušana Tadića pošto je udario pljačkaša

11. 08. 2022 - 13:12
0
Shares

Dušan Tadić bio je žrtva pljačke u Holandiji, uzvratio je razbojnicima udarcem, nije mogao da sakrije i kako mu je ruka posle toga izgledala.

Kako javlja holandski "De Telegraf", dva naoružana čoveka čekala su kapitena Ajaksa ispred njegovog doma u želji da ga opljačkaju, u noći između 27. i 28. jula. Već 30. jula, Tadić je igrao protiv PSV-a u Superkupu Holandije, njegov tim je izgubio sa 5:3.

Malo ko je tada pridavao značaj flasterima koje je imao na prstima, ali su oni sada pokazali šta se dogodilo. 

Tek 10. avgusta je ovaj događaj isplivao u javnost. Naime, pljačkaši su Tadića sačekali kada je izašao iz svog automobila, a on je pokušao da pobegne. Nakon kraće jurnjave, Tadić je uspeo da otvori vizir kacige jednog pljačkaša i da ga udari. Tragovi toga videli su se i protiv PSV-a.

screenshot-32

Tada je pretrpeo blaže povrede ruke, pocepao je odeću, a onda je uspeo da pobegne u jedan lokal, to je bilo dovoljno da pljačkaši pobegnu skuterom.

Kako se navodi, Tadić je već bio dugo na oprezu, holandski medij piše da s dva čoveka sa kacigama već kucala na vrata kuće, pretvarajući se da su dostavljači pice. Tada je tu bila samo Tadićeva supruga koja je bila sumnjičava i nije otvarala vrata. Pretpostavlja se da je to bila priprema akcije, a Tadić se pobrinuo da dobro obezbedi svoj dom i porodicu.

Učitaj još novosti