11. 08. 2022 - 11:38
Tyson na žene spiskao 500 miliona dolara: Otkrio koliko mu je...
907
Shares
Tyson na žene spiskao 500 miliona dolara: Otkrio koliko mu je vremena trebalo za taj

Tyson na žene spiskao 500 miliona dolara: Otkrio koliko mu je vremena trebalo za taj "poduhvat"

11. 08. 2022 - 11:38
0
Shares

Skoro sav novac kojeg je zaradio od boksanja Mike Tyson je potrošio na žene. 

Tyson nije bio obični sportista. Koliko god je bio opasan u ringu, slične stvari je radio i van dvorane te je vrlo često znao izgubiti kontrolu nad svojim životom.

Nakon okončanja karijere Čelični Mike se i dalje nalazi u delikatnoj finansijskoj situaciji iako mu posao sa prodajom marihuane ide dobro, primoran je da mijenja način života.

Čuveni bokser je gostovao u podcastu Pivot gdje je priznao da je potrošio 500 miliona na žene i da je to sve trajalo oko 15,16 godina.

"Moji posljednji zarađeni mlioni su potrošeni na rehbalitaciju jer od oko 500 miliona dolara koje sam zaradio kao bokser, ništa mi nije ostalo."

"Sve je otišlo na žene i trajalo je 15,16 godina, to je mnogo novca, ali je sve završeno", dodao je on.

Tyson je od 1992. do 1995. godine bio u zatvoru. Tada je odslužio pola kazne zbog silovanja. Priznao je da je u zatvoru morao raditi neke ''gadne'' stvari.

"Prvih šest mjeseci sam bio u problemima, onda sam svhatio kako stvari funkcionišu. Onda sam počeo da idem kod savjetnice za zatvorenike koja mi je dopustila da imam seks s njom."

"Onda su me ti odlasci na edukovanje razljutili pa sam počeo hodati sa savjetnicom i slično, davao sam joj novac i radio zaista 'prljave' stvari i pustila me da položim test."

Postepeno se i Tysonovo ponašanje u zatvoru popravljalo pa mu je kazna prepolovljena. Pušten je na slobodu, vratio se boksu i opet postao ultimativni šampion.

Mike je priznao da nasljedstvo neće ostaviti djece. Objasnio je i zašto se odlučio za taj neobičan potez.

"Ono što im ostavljam je da uče raditi naporno i da se mnogo mole. Novac bi im pomogao, ali bi ih i povrijedio jer ih ne bi naučio da pronađu sami sebe, da savladaju prepreke i postanu marljivi", poručio je Tyson.

Učitaj još novosti