02. 08. 2022 - 13:57
Kako je 'Iranski Hulk' prevario čitav svijet?
907
Shares
Kako je 'Iranski Hulk' prevario čitav svijet?

Kako je 'Iranski Hulk' prevario čitav svijet?

02. 08. 2022 - 13:57
0
Shares

Sajad Gharibi, poznatiji kao 'Iranski Hulk' obrukao se u svom bokserskom debiju. Njega je u nekoliko minuta deklasirao 'Kazahstanski Titan' Djumanov Almat Bakhytovich.

Hulk je prije nekoliko mjeseci najavljivao velike stvari. Objavljivao je snimke u kojima se bori s nekoliko momaka, pokazivao je ogromne mišiće i snagu, no sve je to očigledno bila ogromna prevara.

Iranac je prevario čitav svijet. Snimci koji su se pojavili, njegove fotografije ogromnih mišića zapravo su bili samo jako dobar fotošop jer u stvarnosti Sajad izgleda potpuno drugačije.

Jasno je to sa snimaka iz borbe. Mišića Iranac nema, a sve što je stvarno je njegova kilaža. On prema nekim informacijama ima čak 170 kilograma.

U ringu je vidljivo zalutao. Nije tu bilo nikakve tehnike, pokušavao je na silu protivnika natjerati u ugao, ali je ubrzo izgubio snagu i završio je nokautiran, obrukan i osramoćen.

Video OVDJE.

"Nemam šta drugo reći osim da me je sramota. Izvinjavam se iranskom narodu", poručio je nesretni Hulk nakon svega što se desilo.

Njegov trener tvrdi da je uzrok poraza zapravo bila nespremnost Hulka. Ističe da nije bilo sredstava ni vremena da bi se napravilo nešto više.

"Imali smo jako lošu situaciju. Sajad je došao u Teheran na trening, ali imali smo finansijske probleme. Sponzor nije održao riječ i Sajad je sa mnom trenirao samo dvije sedmice. Rekao sam mu da nije spreman za borbu, ali morao sam biti uz njega. Bio je prinuđen da se bori i neko je morao biti tu s njim".


Sportsport.ba

Učitaj još novosti