01. 08. 2022 - 20:11
OPASNI MOMCI DOGOVORILI SUKOB PREKO TIKTOK-A: Evo kad je meč...
907
Shares
OPASNI MOMCI DOGOVORILI SUKOB PREKO TIKTOK-A: Evo kad je meč Golubović - Hatić i gdje ga gledati

SUKOB PREDUGO TRAJE

OPASNI MOMCI DOGOVORILI SUKOB PREKO TIKTOK-A: Evo kad je meč Golubović - Hatić i gdje ga gledati

01. 08. 2022 - 20:11
0
Shares

Tik tok sukob“ Kristijana Golubovića i Mirze Hatića ponovo se rasplamsao. Nakon što su prije nekoliko mjeseci jedan drugom slali zapaljive poruke, ovog puta su odlučili da njihov okršaj bude na TikTok-u.

Znači neće biti sportskog meča, borbe u ringu ili kavezu nego će biti TikTok meč.

Live meč će se održati ovdje

“Jedan mali dečko iz Sarajeva Mirza Hatić je pokušao da bude pametan i jak. Izazvao me je verbalno, izazvao me je fizički. Sada je vrijeme da se mečujemo. Prvi meč, verbalno van ringa će se organizovati 7.8. u 22h. Vidjet ćemo ko je vera a ko nevera. Ako podržavate mene, dođite i podržite me. Ako podržavate šta je uradio i rekao Mirza Hatić podržite njega. A onaj pravi meč, pesnicama, sledi posle toga. A ja tvrdim da sam nepobediv."

“Slovenija, Srbija, Bosna, Hrvatska, Crna Gora i Makedonija, to su moja braća, to su moji kumovi, to su moji prijatelji. Nema rata između Bosne i Srbije, ima rata između mene i Mirze Hatića. A ja tvrdim da ću Mirzu pobediti u ovom meču”, kazao je Golubović.

“Selam alejk, pošto si ti Kristijane rekao da sam ja neki mali Sarajlija, svi smo mi mali i svi smo mi prašina. Vidjet ćeš ti koliko sam ja velik uz Allaha dragog i uz muslimane! Sad je meč 7.8., u 22h sata. Sad izaberite stranu, hoćete li biti uz Kristijana ili ćete bit uz mene. Registrujte se na moj meć da vidi što više ljudi kako ću ga raznijeti", poručio je Hatić.

Učitaj još novosti