01. 08. 2022 - 18:37
BRUTALNO PONIŽEN U RINGU Iranskom Hulku se smije čitav svijet,...
907
Shares
BRUTALNO PONIŽEN U RINGU Iranskom Hulku se smije čitav svijet, a danas je stigao bizaran izgovor za nezapamćenu sramotu

IMA NOĆ ZA ZABORAV IZA SEBE

BRUTALNO PONIŽEN U RINGU Iranskom Hulku se smije čitav svijet, a danas je stigao bizaran izgovor za nezapamćenu sramotu

01. 08. 2022 - 18:37
0
Shares

Iranski Hulk Sajad Gharibi iza sebe ima noć za zaborav. On je sinoć u Dubaiju deklasiran od 'Kazahstanskog Titana' i obrukao se za čitav život.

Gharibi je za rivala odabrao Kazahstanca Djumanova Almata Bakhytovicha, poznatijeg kao 'Kazahstanski Titan'. Dogovoren je boks meč u šest rundi, ali on je trajao veoma kratko.

Hulk se obrukao u nekoliko minuta ovog meča. On se umorio već na samom zagrijavanju, a nakon meča u kojem je nokautiran odlučio se izviniti svima koje je razočarao.

"Nemam šta drugo reći osim da me je sramota. Izvinjavam se iranskom narodu", poručio je nesretni Hulk.

OVDJE možete pogledati kako se nesretni Hulk proveo u ringu.

Njegov trener otkrio je detalje i zbog čega je Sajad odradio katastrofalnu borbu. Tvrdi da su ih finansijski problemi uništili i da nisu mogli trenirati redovno.

"Hvala svima na porukama razne vrste, dobrim i lošim. Želim objasniti šta se sve dešavalo u borbi. Sajad je samovoljno dogovorio borbu i potpisao je ugovor. Da smo je otkazali platili bismo ogromnu odštetu", govori trener i nastavlja:

"Imali smo jako lošu situaciju. Sajad je došao u Teheran na trening, ali imali smo finansijske probleme. Sponzor nije održao riječ i Sajad je sa mnom trenirao samo dvije sedmice. Rekao sam mu da nije spreman za borbu, ali morao sam biti uz njega. Bio je prinuđen da se bori i neko je morao biti tu s njim".

"Njegov rival bio je na istom nivou kao i Sajad, ali moj borac nije mogao napraviti previše. Žao mi je, pokušao sam mu pomoći, ali imali smo premalo vremena. Nadam se da sve možemo popraviti u budućnosti".

Nakon ove komedije u ringu Sajad je očekivano izložen ismijavanjima. Društvene mreže 'gore' zbog poraza i komentari su zaista brutalni prema ovom momku.

Ipak, realno gledajući, sam je kriv za sve. Sam sebe je predstavio kao nepobjedivog Hulka i on je samoo još jedan dokaz da mišići i veličina nisu nikakva prednost u borbi.

On možda može podići velike kilaže, ali što se tiče boksa i drugih borilačkih sportova, to bi trebao ipak ostaviti nekom drugom. Za to očigledno nije rođen.

Učitaj još novosti