01. 08. 2022 - 21:47
Rumun snažnim udarcem izbio Ukrajincu zaštitnu gumu iz usta i...
907
Shares
Rumun snažnim udarcem izbio Ukrajincu zaštitnu gumu iz usta i na kraju upisao pobjedu

ŽESTOK DUEL

Rumun snažnim udarcem izbio Ukrajincu zaštitnu gumu iz usta i na kraju upisao pobjedu

01. 08. 2022 - 21:47
0
Shares

Na zanimljivom ispitu sinoć se našao rumunski poluteškaš Nikolae Negumereanu (Nicolae) (13-1-0, 4-1 UFC), a njega je UFC upario s Ukrajincem Ihorom Potieriom (20-3-0, 0-1 UFC).

Ukrajinac ugovor s najjačom svjetskom MMA promocijom izborio je u devetom mjesecu protekle godine, nokautiravši do tada neporaženog Lukaša Sudolskog.

Sinoć je Potieria odrađivao svoj UFC debi i bilo je zanimljivo vidjeti kako će se snaći na puno višem nivou od onog na kojem se do tada borio, piše FightSite.hr.

Prva runda prošla je bez previše akcije, ali druga runda je zato ponudila uzbuđenja. Borci su pogodili ukupno 74 značajna udarca. Negumereanu je pogodio 43, a Potieria 31. Ukrajinac je zapravo izgubio meč u toj drugoj rundi, a završnica je bila spektakularna.

Negumereanu je počeo sjajno pogađati koljenima iz klinča, počeo je Potieria izbjegavati razmjene, a Rumun je "namirisao krv" i samo je dodatno pojačao svoju agresivu. Jedan od jačih i konkretnijih udaraca bio je desni aperkat kojim je protivniku izbio zaštitnu gumu za zube iz usta. Guma je velikom brzinom izletjela iz Potierinih usta, te se očito radilo o vrlo snažnom udarcu.

Ukrajinac se hrabro pokušavao oduprijeti napadima Negumereanua, ali rumunski borac nije mu davao niti sekunde predaha i ubrzo je naveo sudiju na prekid meča.

Učitaj još novosti