15. 07. 2022 - 08:32
ŠTA SE DOGAĐA S RONALDOM? Ten Hag se oglasio o Portugalcu i...
907
Shares
ŠTA SE DOGAĐA S RONALDOM? Ten Hag se oglasio o Portugalcu i doveo atmosferu do USIJANJA

RAČUNAM NA NJEGA I ON OSTAJE

ŠTA SE DOGAĐA S RONALDOM? Ten Hag se oglasio o Portugalcu i doveo atmosferu do USIJANJA

15. 07. 2022 - 08:32
0
Shares

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag kaže da se situacija u vezi s budućnošću Cristiana Ronalda u ovom klubu nije promijenila i da on još uvijek računa na Portugalca, što je i ranije bio slučaj.

VRELO NA FUDBALSKOJ PIJACI OD SAME ZORE: Ronaldo donio odluku o ponudi iz snova, Bayernov veliki as ponuđen Realu!

Nogometaši Crvenih đavola pripreme za narednu sezonu nastavljaju u Australiji, odnosno na turneji u Melburnu, a Ronaldo iz "privatnih razloga" nije putovao s njima i ostao je u Portugalu gdje je trenirao u reprezentativnom trening kampu.

Mediji u Engleskoj danima se bave temom Ronalda o njegovom eventualnom odlasku iz Manchester Uniteda, a menadžer kluba Ten Hag još jednom je potvrdio svoj stav i poručio da se ništa nije promijenilo.

"Imali smo već izjave u vezi s Ronaldom i ništa se tu nije promijenilo", rekao je Ten Hag.

Dalje je rekao kako trenutna ekipa Manchester Uniteda ima veliki potencijal.

"Mislim da Manchester United ima veliki potencijal i zaista dobre nogometaše. Imamo iskusne igrače, tu su i neki mladi, koji imaju potencijal. Sada trebaju pokazati i nas čeka težak posao. United je poznat po dobrim mladim igračima, Rashford je jedan od njih, zar ne? On je simbol akademije Manchester Uniteda, a poslije njega će doći još puno talenata", naveo je Ten Hag.

Manchester United je u prošoj sezoni osvojio 58 bodova, što je najmanje od osnivanja Premiershipa 1992. godine, a činjenica da će igrati u Evropskoj ligi, ne u Ligi prvaka, glavni je razlog zbog kojeg Ronaldo želi napustiti klub.

Uz to se pisalo i kako nije zadovoljan igračkim kadrom Manchester Uniteda.

Učitaj još novosti