14. 07. 2022 - 14:23
E OVO SE ZOVE ULTRAPOTRES! PSG Messiju ponudio novi ugovor, a...
907
Shares
E OVO SE ZOVE ULTRAPOTRES! PSG Messiju ponudio novi ugovor, a onda uslijedio potpuni ŠOK za Parižane

ŽELI JOŠ VREMENA

E OVO SE ZOVE ULTRAPOTRES! PSG Messiju ponudio novi ugovor, a onda uslijedio potpuni ŠOK za Parižane

14. 07. 2022 - 14:23
0
Shares

Iako je odradio tek svoju prvu sezonu u PSG-u, Leo Messi već je ušao u posljednju godinu ugovora koji mu istječe 30. juna iduće godine jer je prošlog ljeta s pariškim klubom dogovorio dvogodišnju suradnju. Međutim, vodstvo PSG-a pokušat će sve kako bi zadržalo legendarnog Argentinca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Izvori španske Marce iz francuskog kluba tvrde kako će ovih dana Messiju biti ponuđeno produženje do 2024. godine. Isti izvori negiraju informaciju koja je prisutna u dobrom dijelu medija, uključujući i stranicu Transfermarkt, prema kojoj u aktuelnom Messijevom ugovoru postoji opcija automatskog produženja.

Prema Marci, odluka o ostanku u Parizu bit će u potpunosti Messijeva, a on trenutno smatra kako je prerano za potpisivanje novog ugovora. Plan mu je pričekati završetak Svjetskog prvenstva u Katru, koje će mu biti peto s reprezentacijom Argentine.

Tada će procijeniti svoje fizičko stanje i daljnju motivaciju te donijeti odluku o ponudi kluba. Prva Messijeva sezona bila je ispod njegovih nebesko visokih standarda s 11 golova i 15 asistencija. Ovog ljeta odlučio je ranije prekinuti godišnji odmor te se već nalazi u Parizu, gdje se priprema za novu sezonu.

Još uvijek nije poznato ima li Leo u planu promjenu sredine naredne godine...

Učitaj još novosti