04. 07. 2022 - 11:03
Navijači bijesni nakon poraza: Bravo Dino i bravo "novi Dražene"
907
Shares
Navijači bijesni nakon poraza: Bravo Dino i bravo

HRVATSKA - FINSKA 79:81

Navijači bijesni nakon poraza: Bravo Dino i bravo "novi Dražene"

04. 07. 2022 - 11:03
0
Shares

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je u Rijeci od Finske 81:79 u zadnjem kolu prvog kruga kvalifikacija za SP i kao zadnja u skupini nije se uspjela plasirati u drugi krug kvalifikacija. Nakon nevjerojatne drame u zadnjim sekundama, Finska je prošla dalje. 

Hrvatska je u zadnjoj minuti imala ogromnu prednost, praktički dobivenu utakmicu, no čak sedam od osam promašenih bacanja (Gnjidić četiri, Bogdanović jedno i Zubac dva) odvelo je Hrvatsku u propast i debakl. U zadnjem napadu najprije je Bogdanović promašio tricu, a u zadnjoj sekundi Zubac nije zabio slobodno bacanje.

Hrvatski navijači užasnuti su još jednim rezultatskim debaklom hrvatske košarke i žestokim porukama zasuli su službene kanale saveza. Ovo su neki od komentara koji su zaradili najviše reakcija drugih fanova.

"Kažu Finci, neće nam biti lako protiv "Hrvatske"... danas svatko igra košarku."

"Grobari hrvatske košarke!!"

"Čestitke Dino. Odličan posao."

"Preplaćene zvijezde i klinci koji se prijavljuju na draft, a nisu pojačanja ni za Zabok( uz dužno poštovanje Zaboku). SKINITE DRESOVE!"

"Bravo Rađa, Bravo Mula, bravo "novi Dražene" kako tepaju Gnjidiću"

"Rasformirajte se, ničemu ne služite. Sram vas bilo.."

"Kad igramo protiv San Marina?"

"Ne samo da smo izgubili nego je i Dino propustio Splitski festival."

"Slobodna bacanja, Gnjidićevo i Benderovo pozivanje u roster i sveznalica Rađa koji rekao 2017. god. da odlazi ako u četiri god ne bude pomaka. Ne da nema pomaka, nego su nas upropastili, unazadili, poslali u C razred EU košarke, tamo gdje nikad nismo bili!! Pakirajte kofere i mrš u 3PM i ti Rađa, i Stojko, i Joke, i živčenjak Mula!"

"Da nije tužno, ovo bi bilo smiješno! Jadno da jadnije ne može...svi...od "mladih talenata" do "NBA kvazizvijezda" + trener!"

Učitaj još novosti