02. 07. 2022 - 14:47
OGLASIO SE PROSINEČKI: Radio sam sa svakakvim prevarantima,...
907
Shares
OGLASIO SE PROSINEČKI: Radio sam sa svakakvim prevarantima, ali s ovakvima nikad

OGLASIO SE PROSINEČKI: Radio sam sa svakakvim prevarantima, ali s ovakvima nikad

02. 07. 2022 - 14:47
0
Shares

ROBERT PROSINEČKI dobio je otkaz u ljubljanskoj Olimpiji nakon što je samo tri mjeseca bio trener prve momčadi. Hrvatski stručnjak napustio je klub šest dana prije kvalifikacijske utakmice u Konferencijskoj ligi, a s njim je iz kluba otišao i sportski direktor Mladen Rudonja.

Slovenski mediji su kao razlog rastanka naveli nezadovoljstvo Prosinečkog i Rudonje radom klupske uprave i obrnuto. Predsjednik kluba Adam Delius je na press konferenciji nakon otkaza Prosinečkom rekao da je on prijetio da će otići ako mu se ne dovedu neki igrači, a navodno nije znao ni najbolje igrače U-16 i U-17 momčadi.

Navijači ga podržali na press konferenciji
Prosinečki je danas u ljubljanskom hotelu Radisson održao press konferenciju na koju su došli i Green Dragonsi, navijači Olimpije, koji su skandirali "Veliki Žuti" i iskazali mu podršku. Prosinečki je nakon toga teškim riječima napao vodstvo svojeg bivšega kluba.

"Mogli su reći da ne znam posao, ali da nisam bio pošten nikako. S većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio, a radio sam s mnogima. Apsurdno je na kakav način oni vode klub, to ni Alfred Hitchcock ne bi bio u stanju napraviti", rekao je Prosinečki i nastavio:

"Predsjednik mi je govorio da će sportski direktor otići i spominjao je neke nove igrače. Ja sam ga na jednom od sastanaka pitao da li treba pomoć s menadžmentom kluba jer ono jednostavno nije postojalo. Oni uopće nisu svjesni što se u klubu događa, a nemaju sluha ni za navijače. Klub je nazadovao u svim segmentima, uključujući i financije."

Želio pomoći klubu
"Predsjednik kluba je donio papir svima nama da ga potpišemo da mu bude lakše maknuti direktora Igora Barišića. Mi smo htjeli potpisati, ali smo onda na dnu tog papira vidjeli da, ako on da otkaz Barišiću, da i svi mi dobivamo otkaz. Samo mi je mogao doći i reći da nisam taj i da moram otići i nema problema.

Ovo je moj klub, imam prelijepe uspomene iz Olimpije i došao sam samo da pomognem ovom klubu. Nisam dolazio ja njemu, nego je on dolazio k meni i molio me da dođem. OK, nisu se neke stvari poklopile i dobro. Mene novac uopće nije interesirao, nego sam želio da ovom klubu bude bolje", dodao je Prosinečki.

(Index.hr)

Učitaj još novosti