02. 07. 2022 - 10:03
"Prosinečki je lažljivac, dao je ostavku tri puta": Slovenci...
907
Shares

"Prosinečki je lažljivac, dao je ostavku tri puta": Slovenci isprozivali bivšeg selektora BiH

02. 07. 2022 - 10:03
0
Shares

Popularni Žuti je 22. marta potpisao ugovor sa Olimpijom na dvije godine zamijenivši Dina Skendera, ali je već 1. jula napustio klub

Kako pišu slovenački mediji, Robert Prosinečki će napustiti kormilo Olimpije iz Ljubljane zbog sukoba sa finansijskim direktorom, ali se nije stalo na tome, jer su iz kluba osuli veliku paljbu po bivšem treneru i igraču Crvene zvezde.

Boris Ferenčak, dugogodišnji upravnik stadiona Stožice, na izlaganju predsednika kolektiva Adama Deliusa, javio se iz poslednjih redova i nazvao Prosinečkog "lažljivcem".

- Prosinečki je podnio ostavku prije dva dana. Lažljivac - dobacio je Ferenčak.

Delius je otkrio detalje njihove saradnje, a čini se da nije bila baš na najvećem nivou, ukoliko se čitaju riječi prvog čovjeka kluba.

- "Ako ne dobijem igrača kojeg želim, daću ostavku i otići", rekao je. Postavio sam mu pitanje, ko je naš najbolji igrač u U-17. Ko je naš najbolji igrač u U-16? Nije imao pojma. Imao je 0 posto interesa za naše mlade igrače. Nijednom nije pogledao što naši mladi igrači rade. Nije mu bilo potrebno davati četvrtu ostavku ako ju je dao već tri puta - naveo je Delius.

Popularni Žuti je 22. marta potpisao ugovor sa Olimpijom na dvije godine zamijenivši Dina Skendera, ali je već 1. jula napustio klub zajedno sa sportskim direktorom Maldenom Rudonjom nakon nesuglasica upravo sa Deliusom, prenosi Telegraf.rs.

Učitaj još novosti