23. 06. 2022 - 09:13
MUČENJE POZNATOG ŠPANSKOG TENISERA - PAO "KAO POKOŠEN" NA MEČ...
907
Shares
MUČENJE POZNATOG ŠPANSKOG TENISERA - PAO

MOMAK IZ MALAGE U CENTRU PAŽNJE

MUČENJE POZNATOG ŠPANSKOG TENISERA - PAO "KAO POKOŠEN" NA MEČ LOPTI: Previjao se od bolova, jaukao, pa morao predati! (VIDEO)

23. 06. 2022 - 09:13
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U svijetu tenisa mnogi potcjenjuju travnatu podlogu kao poprilično opasnu za tenisere. Zbog svoje brzine i klizavosti kada se igra u patikama, mnogi igrači imaju probleme sa kretanjem na takvoj podlozi i često se povrjeđuju.

A baš to je bio slučaj sa Alehandrom Davidovičem Fokinom, španskim teniserom kojeg je povreda na samo poen od pobjede spriječila da savlada sunarodnjaka Pedra Martineza!

Na ATP turniru u Istbornu imali smo prilike da vidimo neke prilično mučne scene tokom meča Davidoviča Fokine i Martineza. Za sve je bila povreda ruke koja je Davidoviča Fokinu sprečila da odigra meč kako je bilo potrebno.

Momak iz Malage je vodio 1:0 u setovima, u drugom je imao meč loptu na 6:5 u taj-brejku, ali je poslije greške i izbačene lopte u aut, kao "pokošen" pao na travu i počeo da se previja od bolova.

Na prvi pogled je delovalo da se držao u predelu donjeg stomaka ili primicača, ali se zapravo radilo o povredi lijeve šake, piše Mondo. Reakcija španskog tenisera govorila je o zaista mučnim trenucima.

Odigrano je još nekoliko poena, ali ih je sve osvojio Martinez, pa je on izjednačio u setovima. Ipak, Davidoviču Fokini je postalo jasno da on ne može tako da nastavi meč, pa je rivalu predao susret.

Zapravo se prvi problem dogodio na 4:3 u drugom setu, na brejk loptu za Martineza, kada je Davidovič Fokinu nezgodno proklizao, da bi mu se sve pogoršalo na meč lopti u taj-brejku. Pogledajte te dvije situacije OVDJE

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti