20. 06. 2022 - 14:53
NIMALO SE NIJE OPAMETIO, OVIM MOŽE UPROPASTITI KARIJERU...
907
Shares
NIMALO SE NIJE OPAMETIO, OVIM MOŽE UPROPASTITI KARIJERU Dembele pristaje na transfer u Chelsea, ali samo pod jednim uvjetom

TRAŽI MJESTO STARTERA

NIMALO SE NIJE OPAMETIO, OVIM MOŽE UPROPASTITI KARIJERU Dembele pristaje na transfer u Chelsea, ali samo pod jednim uvjetom

20. 06. 2022 - 14:53
0
Shares

Ousmane Dembele uskoro će postati slobodan igrač jer mu krajem ovog mjeseca završava ugovor s Barcelonom.

Francuz nije uspio s katalonskim klubom dogovoriti nastavak suradnje jer mu Barcelona nije ponudila ono što je očekivao, te je odlučio karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Dembele se već mjesecima povezuje s brojnim europskim klubovima, ali najkonkretniji bili su Paris Saint-Germain i Chelsea koji su već u kontaktu s njegovim agentom.

Brzonogi napadač je bio na korak od dogovora s Parižanima, ali je na kraju sve propalo nakon što je Kylian Mbappé odlučio ostati u ovom klubu i potpisati novi ugovor.

Dogovor s Dembeleom je pao u vodu, ali se nakon toga Chelsea uključio u tu priču. ‘Bluesi‘ su spremni ispuniti sve financijske zahtjeve koje Dembele traži, a on bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor.

Međutim, Dembele još uvijek nije donio konačnu odluku. Prema pisanju The Suna, on je u kontaktu s Thomasom Tuchelom s kojim je surađivao i u Borussiji Dortmund, te je i njemačkom treneru postavio uvjet.

Naime, Dembele je od menadžera Chelseaja tražio garanciju da će biti starter i imati zacementirano mjesto u udarnoj postavi londonskog kluba. Ne želi da biti dio čestih Tuchelovih rotacija i prioritet mu je da igra što više kako bi se našao na popisu francuske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Hoće li Tuchel pristati na takav uvjet Dembelea saznat ćemo vrlo brzo…

Učitaj još novosti