31. 05. 2022 - 09:42
ŠPANCI OBJAVILI, KAKAV PREOKRET Xavi ga direktno nazvao i...
907
Shares
ŠPANCI OBJAVILI, KAKAV PREOKRET Xavi ga direktno nazvao i rekao mu da ga želi u Barceloni, a on već pakuje kofere

RUBEN NEVES U CENTRU PAŽNJE

ŠPANCI OBJAVILI, KAKAV PREOKRET Xavi ga direktno nazvao i rekao mu da ga želi u Barceloni, a on već pakuje kofere

31. 05. 2022 - 09:42
0
Shares

Barcelona je imala sezonu za zaborav, a navijači jako mnogo očekuju od naredne sezone.

Već sada je poznatno da će Katalonci biti izuzetno aktivni na tržištu, a spominje se dolazak nekoliko igrača.

Xavi Hernandez navodno je sve dobro prostudirao i tačno zna koje igrače želi u timu, a koji će moći napustiti "Nou Camp".

Katalonski "Sport" tvrdi da se na listi želja našao i sjajni veznjak Ruben Neves koji već pet sezona igra u Wolverhamptonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Neves (@rubendsneves)

Xavi vidi Portugalca kao odlično pojačanje, ali i odličnu zamjenu za Sergija Busquetsa koji se nalazi na zalasku karijere.

Koliko Xavi želi da dovede Nevesa najbolje pokazuje činjenica da je i sam kontaktirao portugalskog veznjaka i objasnio mu da ga želi dovesti u Barcelonu što je navodno oduševilo Nevesa.

Ovaj 25-godišnjak je počeo vršiti pritisak na čelnike Wolverhamptona jer želi da ide u Barcu, te je svjestan da je to prilika koja se pruži jednom u životu.

Iako ima ugovor na još dvije godine jasno je da Barcu ne želi da odbije. Ipak, ni u Wolverhamptonu ne odustaju tako lako, te su jasno poručili da on može ići ako Katalonci plate barem 30 miliona eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Neves (@rubendsneves)

Barcelona i Wolverhampton imaju odličnu saradnju, ali je pitanje da li je engleski klub spreman tek tako da se odrekne vjerovatno svog najboljeg igrača.

Inače, Neves se nalazi i na meti brojnih engleskih velikana, mnogi su ga već vidjeli u Arsenalovom ili Chelseajevom dresu, ali čini se da je poziv Barce učinio svoje...

Učitaj još novosti