23. 05. 2022 - 21:43
AUUUU KAKVA BOMBETINA! Dybala stigao u hram fudbala, zagrljaj...
907
Shares
AUUUU KAKVA BOMBETINA! Dybala stigao u hram fudbala, zagrljaj s legendom kao znak da je odabrao novi klub

DA LI ZAISTA STIŽE MEĐU NERAZZURRE?

AUUUU KAKVA BOMBETINA! Dybala stigao u hram fudbala, zagrljaj s legendom kao znak da je odabrao novi klub

23. 05. 2022 - 21:43
0
Shares

Paulo Dybala je slobodan u izboru nove sredine. 

Argentinac nakon sedam godina napušta Juventus i odlazi kao slobodan igrač nakon što sa Starom damom nije pronašao zajednički jezik oko produženja saradnje.

Dybaline suze sa oproštaja od Bianconera su obišle svijeti, ali čini se da će olako zaboraviti da je dugi niz sezona bio ljubimac navijača torinskog kluba.

Mediji na Apeninima su ubijeđeni da će iskusni Argentinac u narednoj sezoni nositi dres Juventusovog ljutog rivala, Intera.

Znak da bi uskoro moglo doći do potpisa desio se večeras na kultnom San Siru gdje se igra jedna dobrotvorna utakmica.

Uoči utakmice Dybala se srdačno pozdravio i zatim zagrlio sa Javierom Zanettijem, njegovim sunardonjakom i čelnikom Intera.

paulo-dybala

Foto: Twitter

I prisutna publika na tribinama je pripremila transparente s porukom da Argentinca jedva čekaju u dresu Intera, a kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Neki mediji u Italiji izvještaju da je Interov cilj završiti dovođenje 28-godišnjaka u narednih deset dan. Da li će večerašnji sastanak sa Zanettijem biti ključan saznat ćemo vrlo brzo.

Dybala je u Juventusu nosio čuveni broj 10, bio je i kapiten ekipe te navijačima Stare dame sigurno neće biti svejedno ako budu morali da ga gledaju kako nastupa za Nerazzurre.

Učitaj još novosti