16. 05. 2022 - 19:40
Sinoć plakao, već danas odabrao: Poznat novi klub Luisa...
907
Shares
Sinoć plakao, već danas odabrao: Poznat novi klub Luisa Suareza, SENZACIJA?

NAVODNO BI MOGAO NA VILLA PARK

Sinoć plakao, već danas odabrao: Poznat novi klub Luisa Suareza, SENZACIJA?

16. 05. 2022 - 19:40
0
Shares

Nova sezona za Luisa Suareza donosi nove izazove. El Pistorelo će igrati za treći različit klub u posljednje tri godine. 

Suarezu je istekao dvogodišnji ugovor s Atletico Madridom, a od publike na stadionu Wanda Metropolitano se oprostio od suzama.

Bez obzira što ima 35 godina daleko od toga da je Urugvajac za starog gvožđa i sigurno može igrati u nekom od konkurentnih timova.

Prema najavama inostranih medija Suarez je dobio poziv kojem će teško reći ''ne'' i prema svemu sudeći će postati dio ambicioznog projekta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luis Suarez (@luissuarez9)

Naime, ogroman pritisak da potpiše ugovor na Suareza pravi Steven Gerrard koji radi odličan posao na klupi Aston Ville.

Aston Villa je iz trenutne perspektive klub po mjeri za slavnog Urugvajca te je vrlo izvjesno da će na kraju i potpisati ugovor sa članom engleskog Premiershipa.

Klub iz Birminghama je prije nekoliko dana potpisao Philippea Coutinha iz Aston Ville i dovođenje Suareza bi sigurno bio dodatni iskorak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luis Suarez (@luissuarez9)

Bivši napadač Barcelone itekako zna kako je igrati u Premiershipu pošto je nekoliko sezona igrao za Liverpool, a kapiten mu je bio upravo Gerrard.

Suarez je i ove sezone bio vrlo dobar sa dvocifrenim učinkom. Skupio je 44 nastupa u svim takmičenjima uz 13 golova što pokazuje da ima dovoljno kvaliteta za vrhunski nivo.

Učitaj još novosti