14. 05. 2022 - 18:55
NIKAD NE BI POGODILI ČIME SE BAVI BIVŠI FUDBALER ZVEZDE KOJI...
907
Shares
NIKAD NE BI POGODILI ČIME SE BAVI BIVŠI FUDBALER ZVEZDE KOJI JE DAVIO MOREIRU: O ovom SNAGATORU se malo zna, a svi ga pamte VIDEO

NIKAD NE BI POGODILI ČIME SE BAVI BIVŠI FUDBALER ZVEZDE KOJI JE DAVIO MOREIRU: O ovom SNAGATORU se malo zna, a svi ga pamte VIDEO

14. 05. 2022 - 18:55
0
Shares

Petog oktobra 2008. godine, držao je za vrat Moreiru tokom 134. vječitog derbija, a danas je daleko od fudbala

Ibrahim Gaj je jedan od fizički najjačih fudbalera koje srpski fudbal pamti, a od ljeta 2006. do zime 2009. godine nosio je dres Crvene zvezde.

Ovaj Senegalac je visok 190 centimetara i fizički je bio dominantan u odnosu na ostale igrače, a boravak u Beogradu obilježio je incident na pomenutom derbiju kada je ušao u fizički okršaj sa vezistom Partizana, Almamijem Moreirom.

Nakon jednog duela, Gaj je završio na travi, zatim je ekspresno ustao i uhvatio Moreiru za vrat, prije nego što su saigrači spriječili veći incident.

Partizan je tog dana na Marakani pobijedio rezultatom 2:0, ova učesnika incidenta su dobila po crveni karton, a Gaj je tri mjeseca kasnije napustio Crvenu zvezdu. Karijeru je završio 2014. godine, a sada sa 44 godine je totalno udaljen od najpopularnije sporedne stvari na svijetu.

Dugo se o njemu nije čulo ništa, a sada je govorio za bugarske medije odakle su ga zvali uoči utakmice finala Kupa između Levskog i CSKA iz Sofije za koji je Gaj igrao prije dolaska u Crvenu zvezdu.

- Hvala na pozivu, dobro sam, živim u Senegalu sa porodicom. Imam farmu ovdje u Senegalu, bavim se uzgojom životinja. Imam mnogo jarića, a svaki košta između 1.000 i 10.000 evra - poručio je Gaj.

Rekao je Ibrahima Gaj i da prati, koliko može, bugarski fudbal i da mu srce i da i dalje podržava CSKA.

- Pratim rezultate na internetu, a gledam utakmice kada su derbiji u pitanju. CSKA i Levski dugo nisu bili šampioni, dominacija Ludogoreca dugo traje. Vjerujem da će sljedeće sezone biti prekinuta. Probaću da dogodine dođem na neku utakmicu CSKA. Nikada neću zaboraviti navijače i ljude iz tog kluba, ostali su mi u srcu i biće tu zauvijek - poručio je Ibrahim Gaj.

Kurir sport

Učitaj još novosti