14. 05. 2022 - 16:16
ARNAUTOVIĆ SJEO PORED MIHE, PA SE SJETIO GREŠKE - NE SMIJEM TO...
907
Shares
ARNAUTOVIĆ SJEO PORED MIHE, PA SE SJETIO GREŠKE - NE SMIJEM TO DA IZGOVORIM! Marko naučio lekciju: Prošli put se naljutio!

ARNAUTOVIĆ SJEO PORED MIHE, PA SE SJETIO GREŠKE - NE SMIJEM TO DA IZGOVORIM! Marko naučio lekciju: Prošli put se naljutio!

14. 05. 2022 - 16:16
0
Shares

Marko Arnautović je bio raspoložen za šalu pored Siniše Mihajlovića.

Sezona se bliži kraju. Bolonja ima još dva meča da odigra, protiv Sasuola kod kuće, pa u gostima sa Đenovom. Opstanak je obezbjeđen, nalaze se na 13. mjestu i pokušaće malo da poboljša konačan plasman. Tako su Siniša Mihajlović i Marko Arnautović bili na zajedničkoj konferenciji prije meča.

Poslije serije pitanja koja je bila usmjerena predstojećem meču, kao i samim utakmicama u Seriji A i porazu od Venecije, novinari su pitali Marka i neka zanimljiva pitanja o Siniši i odnosu kakav ima sa njim. Bili su raspoloženi za šalu.

Arnautović je morao i da se "ugrize za jezik", da ne ponovi istu grešku kao u jednom od prethodnih puta, pa je tako Mihu opisao kao starijeg brata.

"Ne mogu da kažem da mi je kao otac, prošli put se naljutio kad sam to izjavio, rekaom i je da nije toliko star. Tako da ću morati da kažem da mi je kao stariji brat, iako mi je naravno i trener. Obožavam njega kao ličnost, posebno poslije svega što je prošao. Za sve to možemo samo da mu skinemo kapu i da naučimo mnogo od njega", rekao je Marko.

Otkrio je i šta ga je privuklo najviše kod srpskog igrača.

"Odmah sam primijetio Sinišin jak karakter. Upoznali smo se dok sam igrao za Inter i svideo mi se njegov mentalitet. Volim ljude poput njega koji ti sve kažu u lice. Čim sam došao rekao mi je direktno šta želi od mene i šta ne želi."

Potom je analizirao svoj učinak u ekipi. Na 33 utakmice je postigao 15 golova.

"Ovo je moja prva godina ovde i cilj mi je bio da pomognem ekipi. Srećan sam zbog golova, da sam imao malo više sreće mogao sam da dam još više. Sezona nije gotova, znam da mogu još pogodaka da postignem. Ipak, najvažnije je da budem u službi tima i da ne obraćam pažnju na individualne brojke, ali moram da kažem da sam zadovoljan", zaključio je Arnautović.

(mondo.rs)

Učitaj još novosti