12. 05. 2022 - 22:31
Igrači Leveantea ispali gospoda, ali igrači Reala uključujući...
907
Shares
Igrači Leveantea ispali gospoda, ali igrači Reala uključujući Benzemu nisu uzvratili istom mjerom

Igrači Leveantea ispali gospoda, ali igrači Reala uključujući Benzemu nisu uzvratili istom mjerom

12. 05. 2022 - 22:31
0
Shares

Uoči početka meča Real Madrid - Levante viđena je gospodska scena gostujućih fudbalera. 

U Španiji, ali i nekim drugim zemaljama je tradicija da se pripremi špalir ekipi koja je osvojila šampionski pehar ili osvojila nacionalni Kup.

Real Madrid je nedavno po 35. postao prvak Španije i na prvom meču poslije osvojene titule igrače Carla Ancelottija nije dočekao špalir. Bilo je to na gostovanju kod Atletica.

Ipak, kada su na svom stadionu dočekali Levante, gosti iz Valencije su ispali prava gospoda i špalirom su čestitali igračima Reala.

Međutim, malo je iznanđujuća reakcije većine igrača Reala koji uopšte nisu uzvratili pozdravom igračima Levantea što je uobičajna praksa u ovakvim situacijama.

Igrači Reala su izašli iz tunela, prvi je bio kapiten Karim Benzema koji interesantantno uopšte protivnicima nije uzvratio pozdravom već je samo prošao.

Ipak, bilo je nekih fudbalera Los Blancosa koji su se zahvalili igračima Leveantea tako što su ih pozdravili.

Video OVDJE.

Prije nekoliko dana kada je Barcelona pripremila špalir Betisu za osvojeni Kup Kralja viđena je potpuno drugačija slika.

Naime, tada su se igrači Betisa pozdravili sa igračima Barcelone koji su im čestitali na osvajanju trofeja koji se čekao skoro dvije decenije.

Sportsport.ba

Učitaj još novosti