11. 05. 2022 - 13:31
I DANAS LUDILO NA TRANSFER PIJACI Pukla Bajernova prva "bomba"...
907
Shares
I DANAS LUDILO NA TRANSFER PIJACI Pukla Bajernova prva

POJAČANJE STIŽE IZ AMSTERDAMA

I DANAS LUDILO NA TRANSFER PIJACI Pukla Bajernova prva "bomba" u ljetnjem prelaznom roku: Stiže jedan od najboljih na svijetu

11. 05. 2022 - 13:31
0
Shares

Bajern iz Minhena je odlučio da se ovog ljeta ozbiljno pojača, pa je tako već uspostavljen kontakt sa Sadiom Maneom iz Liverpula, a i prvi transfer je veliko pojačanje - jedan od najboljih desnih bekova svijeta fudbaler Ajaksa Nusair Mazraui.

Mazrauiju je ovog leta isticao ugovor sa Ajaksom, a Bajern je to iskoristio da dovede idealno pojačanje bez obeštećenja.

Reprezentativca Maroka, koji je prošao čitavu omladinsku školu Ajaksa željeli su i mnogi drugi velikani, jedan od najzainteresovanijih bio je Mančester junajted gdje prelazi njegov dosadašnji trener Erik ten Hag, ali je Bajern na kraju odnio pobjedu za njegov potpis.

Mazaraui je od Bajerna dobio četvorogodišnji ugovor.

Ove sezone odigrao je 24 utakmice u Eredivisieju, pri čemu je zabio pet golova i asistirao je dvaput. Transfermarkt ga trenutno, prvenstveno zbog ugovora koji je pri kraju, procjenjuje na samo 20 miliona eura. 

Ova pozicija je bila problematična za Bajern, jer ju je pokrivao Bendžamin Pavar, kojem je prirodna pozicija štoper, pa će sada moći da bude pomjeren na nju.

Učitaj još novosti