09. 05. 2022 - 07:54
DI MARZIO RAZOTKRIO: Zvijezda pristala na smanjenje plate,...
907
Shares
DI MARZIO RAZOTKRIO: Zvijezda pristala na smanjenje plate, Perez i Real već završili spektakularan transfer

RUDIGER STIŽE U MADRID

DI MARZIO RAZOTKRIO: Zvijezda pristala na smanjenje plate, Perez i Real već završili spektakularan transfer

09. 05. 2022 - 07:54
0
Shares

Španski i evropski velikan Real Madrid završio je spektakularan transfer za idući prijelazni rok, tvrdi ugledni Gianluca Di Marzio.

Naime, novi igrač Reala u vidu bombastičnog pojačanja biti će defanzivac Chelseaja i reprezentacije Njemačke, Antonio Rudiger.

Rudigeru ugovor sa londonskim klubom ističe na kraju tekuće sezone. Pregovori oko produženja istog su davno stali, pa je postalo izvjesno da Nijemac pakuje kofere na Stamford Bridgeu.

Njegov novi tim će, po svemu sudeći, biti Real Madrid. Pouzdani novinar Gianluca Di Marzio rekao je kako su se klub i igrač već dogovorili, te se samo čeka službena potvrda.

Prema njegovim informacijama sjajni defanzivac pristao je i na smanjenje plate kako bi lakše postigao dogovor sa ‘Kraljevima’.

Iz Manchester Uniteda su ponudili najbolje uslove igraču, ali se on izjasnio da želi igrati Ligu prvaka iduće sezone. Također, PSG i Juventus su isto tako bili zainteresovani za njegove usluge, no on je već odabrao tim u kojem će igrati, a to je madridski Real.

Učitaj još novosti