27. 01. 2022 - 08:44
LUDNICA OD ZORE NA TRANSFER PIJACI Veliki preokret u slučaju...
907
Shares
LUDNICA OD ZORE NA TRANSFER PIJACI Veliki preokret u slučaju Dembele na pomolu? Vlahovićev transfer se iskomplikovao i na čekanju je!

LIGE PETICE

LUDNICA OD ZORE NA TRANSFER PIJACI Veliki preokret u slučaju Dembele na pomolu? Vlahovićev transfer se iskomplikovao i na čekanju je!

Sport.ba
27. 01. 2022 - 08:44
0
Shares

Tačno u ponoć 1. januara počeo je zimski prijelazni rok u Engleskoj, Njemačkoj i Francuskoj. U španskoj i talijanskoj ligi je situacija nešto drugačija te se kod njih prijelazni rok otvorio dva dana kasnije, 3. januara. U svim ligama prijelazni rok završava istog datuma - 31. januara.

Pratimo, kao i svakog dana, razvoj situacije, na fudbalskom tržištu, a jutros se izdvajaju dvije vijesti - Ousmane Dembele i Dušan Vlahović.

Katalonski Sport piše da Ousmane Dembele želi ostati u Barceloni nakon niza drami. Francusko krilo želi se dokazati Xaviju i produžiti ugovor s klubom, ali nisu svi u klubu sigurni da je to najbolja opcija. U međuvremenu, Chelsea se navodno uključio u utrku za njegovo dovođenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Believe (@o.dembele7)

Pouzdani talijanski novinar Romano donosi da Juventus i dalje radi na transferu Dušana Vlahovića. Fiorentina i Juventus su se dogovorili, ali sada se moraju dogovoriti Juventus i Vlahovićevi menadžeri (što će očito ići dosta teže). Zbog toga transfer još nije služben, a nije nemoguće da i propadne ako menadžeri srpskog reprezentativca budu imali nerealne želje. Pored Vlahovića Juventus želi dovesti i urugvajskog veznjaka Nahitana Nandeza iz Cagliarija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Romano donosi vijest i da se Ilaix Moriba (19) vraća u Španiju. Moriba je prošlog ljeta iz Barcelone otišao u RB Leipzig, ali u njemačkom klubu nije dobio priliku. Nastupio je samo šest puta i Leipzig ga želi poslati na posudbu u Valenciju.

 

 

 

 

Učitaj još novosti